Όλα τα... λεφτά στα ντέρμπι!

Όλα τα... λεφτά στα ντέρμπι!

«Πολύ ψωμί» έχουν τα παιχνίδια σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερη μελέτη χρειάζονται τα ντέρμπι με τις αποδόσεις της betshop να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Η στήλη ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών.

Όλα τα... λεφτά στα ντέρμπι!
Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης: Είναι ματς των «καταραμένων», καθότι μετά από πέντε αγώνες, έχουν από τέσσερις ήττες και από μία νίκη. Σε πλεονεκτικότερη θέση είναι ο Αστέρας που προέρχεται από εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Πλατανιά, ενώ η Κέρκυρα συνετρίβη 4-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δύσκολο ματς. Ως ομάδα, ο Αστέρας είναι ανώτερος από τη γηπεδούχο. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 2.70 και το under στο 1.45.

Πλατανιάς – Ξάνθη: Επίσης αμφίρροπο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να ξεκινούν με τη λογική να κρατήσουν πρώτα το μηδέν στην άμυνα. Ο Πλατανιάς είχε δυο νίκες σερί, δυο ισοπαλίες 0-0 σερί και στο τελευταίο ματς έχασε 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η Ξάνθη, αφού ξεκίνησε με δυο ήττες σερί, μετά πήρε 0-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έφερε 0-0 με τον Ατρόμητο στα «Πηγάδια» και την περασμένη αγωνιστική νίκησε παλικαρίσια 2-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η λογική λέει να παίξουμε το under για σιγουριά στο 1.45. Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα σημείο, το Χ η betshop το δίνει στο 3.20.

ΑΕΚ – Πανιώνιος:
Κλείσιμο
Με νέο προπονητή στον πάγκο τον Ζοζέ Μοράις η ΑΕΚ κάνει καινούργια αρχή. Της έκανε καλό η νίκη 2-1 επί της ΑΕΛ στη Λάρισα, αφού προερχόταν από 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Πανιώνιος έχει δυο νίκες εκτός έδρας, επί της Ξάνθης και του Ηρακλή. Είναι σκληρό καρύδι και παίζει καλύτερα μακριά από τη Ν. Σμύρνη. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.65.

Ηρακλής – Ατρόμητος:  Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του Ηρακλή, έστω κι αν είναι πολύ νωρίς ακόμα. Έφυγε ο προπονητής του Ν. Παπαδόπουλος, ανέλαβε υπηρεσιακός, η ομάδα είναι χάλια αγωνιστικά και ψυχολογικά, απλήρωτοι παίκτες κλπ. Είναι ευκαιρία για τον Ατρόμητο, που συμμαζεύτηκε μετά την απόλυση του Δέλλα και τον ερχομό του Κορακάκη. Δεν δέχθηκε γκολ στα τελευταία τρία ματς η ομάδα του Περιστερίου. Η λογική λέει να παίξουμε το under ως βάση το οποίο η betshop προσφέρει στο 1.45. Ο Ατρόμητος μπορεί το διπλό που δίνεται στο 2.25.

ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα: Ο ΠΑΣ είναι ανώτερο μέγεθος από την ΑΕΛ, στην έδρα του έχει νικήσει 3-0 τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα και κι έφερε 0-0 με τον Πλατανιά, αλλά το μειονέκτημά του γι αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι ότι έχει να κλωτσήσει μπάλα ένα εικοσαήμερο, καθότι αναβλήθηκε το παιχνίδι του με το Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική, λόγω του σεισμού. Η ΑΕΛ μπορεί να πήρε τα επάνω της μετά την νίκη 1-0 επί του Ολυμπιακού και το 1-1 στη Λιβαδειά αλλά έχασε 1-2 από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 2.20.

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός: Σούπερ ματς και φυσικά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, στο τι θα ποντάρουμε. Ο Λεβαδειακός είναι ομάδα έδρας κι έχει τον τρόπο του με ισάξιους αντιπάλους. Κέρδισε 2-1 την Κέρκυρα κι από ατυχία δεν νίκησε τη Λάρισα, 1-1. Κι αυτός όμως, έχει να κλωτσήσει μπάλα 20 μέρες, αφού δεν έπαιξε με τον ΠΑΣ την περασμένη Κυριακή λόγω του σεισμού. Ο Παναιτωλικός, όμως, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ μέχρι τώρα κι αυτό από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, μέσα στην Τούμπα. Την περασμένη αγωνιστική διέλυσε 4-0 την Κέρκυρα στο Αγρίνιο. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.15.
 
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Είναι περισσότερο από ένα ντέρμπι. Οι γκρίνιες, δεν έχει σημασία αν είναι ή όχι δικαιολογημένες, έχουν να κάνουν με τον ορισμό του διαιτητή Αρετόπουλου. Ο ΠΑΟΚ απείλησε ότι με τέτοιους ορισμούς, δεν τελειώνει το πρωτάθλημα και έχει δυναμιτίσει το κλίμα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και νίκη 4-1 επί της Αστάνα στο Φάληρο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε μάλλον απρόσμενα, αλλά καθαρά 2-0 από την Καραμπάχ στο Μπακού. Πάλι είχε πρόβλημα στο γκολ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop του 1.54.

Βέροια – Παναθηναϊκός: Η Βέροια έχει μία ήττα 2-0 από την ΑΕΚ και μία ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της. Πρώτος της στόχος, να μη χάσει. Δεν είναι ομάδα για υποβιβασμό, τουναντίον παίζει καλά, ενώ από καθαρή ατυχία έχασε 1-0 την περασμένη Κυριακή από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. O Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 στη Λιέγη, ισοφαρίστηκε σε 2-2 με ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά στο δεύτερο μέρος τα παράτησε, γιατί κουράστηκε. Γύρισε και με πολλούς τραυματίες, Ζέκα, Σάμπα, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop στο 2.90.

Μπόρνμουθ – Tότεναμ: Για τα «κυβικά» της η Μπόρνμουθ τα πάει περίφημα στην έδρα της. Έχει νίκες 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ, 1-0 την Έβερτον και 6-1 τη Χαλ την περασμένη αγωνιστική. Η Τότεναμ, βέβαια, πάει για τίτλο κι εφέτος και δεν κοιτάζει άλλο αποτέλεσμα, ειδικά με την απώλεια (1-1) εκτός έδρας από την Γουέστ Μπρομ την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 2.00.

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας: Στην εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Κοπεγχάγης την περασμένη Πέμπτη στην Αγγλία για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λέστερ έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης, κυρίως στην άμυνά της. Η Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο, είναι πιο ψηλά τη βαθμολογία από τους πρωταθλητές, αλλά τον τελευταίο μήνα κάπου φαίνεται ότι ξεφούσκωσε. Η νίκη της 3-2 εκτός έδρας επί της ουραγού Σάντερλαντ δεν ήταν και κανένα επίτευγμα. Ήταν, όμως, το εκτός έδρας 1-1 με την Έβερτον. Κι εκεί, λοιπόν που περίμεναν όλοι ότι θα κέρδιζε και την Γουέστ Χαμ που παραπαίει, την περασμένη αγωνιστική, η Κρίσταλ έχασε στην έδρα της 1-0. Οπότε, η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop που προσφέρεται στο 2.02.

Μπέρνλι – Έβερτον: Η Μπέρνλι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, προέρχεται από δυο σερί ήττες, 0-1 από την Άρσεναλ και 3-1 από τη Σαουθάμπτον. Γενικά έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι στην έδρα της νίκησε 2-0 ολόκληρη Λίβερπουλ. Η Έβερτον θέλει να παίξει στην Ευρώπη και πρέπει πάση θυσία να νικήσει. Την περασμένη αγωνιστική πήρε 1-1 από την Σίτι στο Μάντσεστερ, αλλά τελείως άδικα. Η λογική λέει να πάρουμε ένα ρίσκο και να παίξουμε τον άσο της betshop στο απίστευτο 5.50!

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον: Εκεί που πήγαινε «τρένο» η Σίτι, ήρθε το 3-3 με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Τσάμπιονς Λιγκ και την πήρε η κάτω βόλτα. Έχασε καθαρά 2-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο, δεν κατάφερε στην έδρα της να νικήσει την Έβερτον (1-1) και το «καρέ» των άσχημων αποτελεσμάτων συνεχίστηκε στη Βαρκελώνη, όπου έχασε 4-0 από την Μπαρτσελόνα. Η Σαουθάμπτον δέχεται λιγότερο από μισό γκολ σε κάθε ματς τον τελευταίο μήνα. Δεν σκοράρει συχνά, βέβαια. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 1.50. Το under πληρώνει 2.25.

Τσέλσι - Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεγάλο ματς. Η Τσέλσι που δεν παίζει στην Ευρώπη, υποδέχεται το Μουρίνιο. Στο τελευταίο ντέρμπι που έπαιξε στην έδρα της, η Τσέλσι έχασε άνετα 2-1 από τη Λίβερπουλ. Η Γιουνάιτετ είχε γενικά ένα καλό μήνα, αφού… δεν έχασε. Δεν έχει βρει ρυθμό ακόμα, αυτό είναι πασιφανές. Προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και νίκη 4-1 τη Φενέρμπαχτσε στο «Όλντ Τράφορντ» στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την περασμένη αγωνιστική στην Αγγλία έπαιξε φουλ άμυνα και πήρε ισοπαλία 0-0 από τη Λίβερπουλ  στο «Ανφιλντ». Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ στο 3.25.

Αμβούργο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κι οι δυο δεν είχαν καλό μήνα, ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική λες και… αναστήθηκαν και πήραν ανέλπιστα αποτελέσματα. Το Αμβούργο, που είναι ουραγός, απέσπασε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας από την Γκλάντμπαχ, ενώ η Άϊντραχτ έφερε 2-2 στη Φρανγκφούρτη κόντρα στην Μπάγερν. Πάνε ανεβασμένες ψυχολογικά στο ματς αυτό με το Αμβούργο να ενδιαφέρεται περισσότερο για το αποτέλεσμα. Η λογική λέει ότι ο άσος της betshop στο 2.35 είναι ένα καλό ποντάρισμα.

Χέρτα – Κολωνία: Αυτό είναι το σούπερ ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα στην 4η της βαθμολογίας Χέρτα και την 2η Κολωνία. Κι οι δυο ομάδες είναι σε εκρηκτική κατάσταση. Η Χέρτα έχει μόνο μία ήττα, αναμενόμενη φυσικά, 3-0 από τη Μπάγερν στο Μονάχο, ενώ στην έδρα της έχει κερδίσει όλα τα ματς. Η Κολωνία που φέτος ανέβηκε, είναι αήττητη και δεν έχασε ούτε από την Μπάγερν στο Μόναχο, έφερε 1-1! Η λογική λέει ότι επειδή όλα μπορούν να συμβούν, να παίξουμε το goal-goal στο 1.85 και το over στο 2.15. 

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ: Μετά την ήττα 1-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν έφερε 1-1 στην έδρα της με την Κολωνία και 2-2 εκτός με την Άϊντραχτ. Κι εκεί που άρχισαν οι ψίθυροι, διέλυσε 4-1 την Αϊντχόβεν στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τετάρτη. Η Γκλάντμπαχ κι αυτή φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Μετά την εντός έδρας ήττα 2-0 από την Μπαρτσελόνα, έκανε κι αυτή δυο σερί άτυχα αποτελέσματα, χάνοντας 4-0 από τη Σάλκε στο Γκιζελκίρχεν και στο καπάκι, έφερε 0-0 εντός έδρας με το Αμβούργο. Όμως, έφτιαξε η ψυχολογία της με τη νίκη 2-0 επί της Σέλτικ στη Γλασκώβη την περασμένη Τετάρτη. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop στο 1.60.

Σάλκε – Μάιντζ: Δύσκολο ματς. Η Σάλκε ξεκίνησε έχοντας σχεδόν μόνο ήττες, αλλά τον τελευταίο μήνα μεταμορφώθηκε απίστευτα κι έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Κέρδισε 3-1 τη Σάλτζμπουργκ στη Γερμανία, 4-0 την Γκλάντμπαχ, επίσης στο Γκιζελκίρχεν και στα δυο τελευταία εκτός έδρας ματς, πήρε 1-1 από την Άουγκσμπουργκ και νίκησε 1-0 στην σκληρή έδρα της ρωσικής Κράσνονταρ για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Μάιντζ στην τελευταία εκτός έδρας επίσκεψη, πήρε 0-0 από ην Βόλφσμπουργκ. Η λογική λέει ότι πρέπει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 1.95.

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Η Βαλένθια ξεκίνησε με τέσσερις ήττες σερί. Στα τέσσερα υπόλοιπα παιχνίδια βελτιώθηκε σημαντικά, έκανε τρείς νίκες και μία αναμενόμενη ήττα στην έδρα της, 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-0 τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Τετάρτη, αλλά στην τελευταία έξοδο στο πρωτάθλημα, έκανε τη μεγάλη έκπληξη, όταν ηττήθηκε 4-3 από τη Θέλτα. Έχει και απόντες τους Πικέ, Τζόρντι  Άλμπα, Ρομπέρτο. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το διπλό της betshop στο 3.05 να νικήσει η Μπαρτσελόνα και στα δυο ημίχρονα. Να βάλει ένα γκολ η Βαλένθια δίνεται στο 2.50.

Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης: Είναι η ματσάρα της αγωνιστικής. Η 2η της βαθμολογίας υποδέχεται την 1η. Είναι οι ομάδες με τις πιο σκληρές άμυνες στην Ισπανία και δύσκολα δέχονται γκολ, ενώ το under φαντάζει ως πρώτη επιλογή. Για τη Σεβίλλη είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι εντός έδρας. Για την Ατλέτικο είναι το δεύτερο εκτός έδρας. Στο πρώτο, είχε φέρει 1-1 με την Μπαρτσελόνα. Η λογική λέει ότι όλα τ’ αποτελέσματα είναι «μέσα» και γι αυτό θα προτιμήσουμε το 1.75 στο under. 

Μίλαν – Γιουβέντους: Στο ματς αυτό θα δείξει αν η Μίλαν θα μπει στην κούρσα πρωταθλήματος ή όχι. Είναι 2η στη βαθμολογία, μαζί με τη Ρόμα και υπολείπεται πέντε βαθμών της πρωτοπόρου Γιουβέντους. Κι οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η λογική λέει ότι προέχει το Χ της betshop, το οποίο προσφέρεται στο 3.50.

Σαμπντόρια – Τζένοα: Είναι ο τοπικό ντέρμπι στη Γένοβα. Κι οι δυο ομάδες είναι φουλ του under. Η Σαμπντόρια έχει έξι αγώνες να νικήσει, ενώ η συμπολίτισσά της έφερε μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία ματς. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop στο 3.25 και το under στο 1.75.


ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ: Τον άσο της betshop στο 1.65 τον «ντύνουμε» με το goal-goal στο 1.80.
Άρσεναλ – Mίντλεσμπρο: Για να αξίζει ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό στο 1.75, μπορούμε να τον συνδυάσουμε με τα 4-5 γκολ της betshop στο 3.35.
Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ.: Ο άσος της betshop να κερδίζει η Λίβερπουλ και στα δυο ημίχρονα δίνεται στο 2.60.
Λειψία - Βέρντερ Βρέμης: Τον άσο της betshop στο 1.52, μπορούμε να τον «δέσουμε» με το goal-goal στο 1.75.
Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ: Τον άσο του 1.50 της betshop τον συνδυάζουμε με το goal-goal στο 1.55.
Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Να κερδίσει η Ρεάλ και στα δυο ημίχρονα, η betshop το προσφέρει στο 2.35. 
Οσασούνα – Μπέτις: Καλή περίπτωση είναι το Χ της betshop στο 3.15. 


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

ΑΕΚ – Πανιώνιος: Να βάλει ένα γκολ ο Πανιώνιος η betshop το προσφέρει στο 2.55.
Σουόνσι Σίτι – Γουότφορντ: Το διπλό της betshop στο 3.30 είναι «λουκούμι».
Χαλ Σίτι – Στόουκ: Ο άσος της betshop στο 3.00 είναι «δώρο».
Ίνγκολσταντ – Ντόρτμουντ: Να μην πετύχει γκολ η γηπεδούχος προσφέρεται από την betshop στο 2.45.
Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Να πετύχει τελευταίος γκολ ο Σουάρεζ, η betshop το πληρώνει στο 4.00.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης