Βίντεο: Τα τελευταία δευτερόλεπτα του Δημήτρη Διαμαντίδη στα παρκέ

Βίντεο: Τα τελευταία δευτερόλεπτα του Δημήτρη Διαμαντίδη στα παρκέ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε τη φανέλα με το νο13 δεκατρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ

Βίντεο: Τα τελευταία δευτερόλεπτα του Δημήτρη Διαμαντίδη στα παρκέ
Το... άστρο του Δημήτρη Διαμαντίδη έδειξε το δρόμο προς τα τρία από τα έξι αστέρια στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και από τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου, η πράσινη φανέλα με το Νο 13 πήρε τη θέση που της ανήκει, στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ, δίπλα στα έξι ευρωπαϊκά λάβαρα, ισάριθμα των ευρωπαϊκών τίτλων των «πρασίνων». Δίπλα στο Νο 4, τη φανέλα του προηγούμενου αρχηγού του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το τουρνουά “Diamonds for ever”, ο Δημήτρης Διαμαντίδης σηκώθηκε από τον πάγκο για να μπει στο παρκέ. Μαζί του σηκώθηκε... όλο το ΟΑΚΑ! Με κομμένη την ανάσα, τα μάτια καρφωμένα στη φανέλα με το Νο 13. Κι εκείνος, μετά τo 38-48 από τον Μίλος Τεόντοσιτς, έβγαλε πάσα στον Νίκολς, ο τελευταίος κέρδισε φάουλ και με 1/2 βολες μείωσε σε 39-48. 



Η ΚΑΕ τα είχε ετοιμάσει όλα για τη μεγάλη στιγμή που θα αποσυρόταν η φανέλα του 3D. Τίποτα δεν είχε μείνει στην τύχη. Ο χρόνος κύλησε και... πάγωσε με εναπομείναντα χρόνο επίθεσης... 13΄΄, αλλά και 13’’ πριν τη λήξη του ά μέρους, τη λήξη... της εποχής Διαμαντίδη. Το πράσινο περίγραμμα της φανέλας με το Νο 13 εμφανίστηκε με λέιζερ στις κερκίδες και άρχισε να κινείται περιμετρικά, πάνω στα συγκινημένα πρόσωπα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού μέχρι να αρχίσει να κατεβαίνει προς το παρκέ. Και τότε τα φώτα στράφηκαν προς τη φυσούνα, εκεί όπου η αληθινή φανέλα με το Νο 13 ξεκίνησε το ταξίδι της από... χαμηλά, το παρκέ του ΟΑΚΑ και αργά ανέβηκε στην οροφή όπου θα παραμένει μέσα στο χρόνο για να θυμίζει αυτόν τον μεγάλο αθλητή.
Κλείσιμο



Ο αγώνας ξανάρχισε, ο Διαμαντίδης στάθηκε έξω από τη γραμμή του τριπόντου στα 2΄΄, αν και είχε πατήσει σταθερά, η μπάλα του γλίστρησε πίσω... η συγκίνηση ήταν μεγάλη και η συγκέντρωση αδύνατη. Αλλά ποιος νοιαζόταν... ;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης