«Πριγκηπική» σφαλιάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν!

«Πριγκηπική» σφαλιάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ διέλυσε 3-1 τους πρωταθλητές που ακόμα δεν έχουν μάθει να ζουν χωρίς τον βασιλιά τους

«Πριγκηπική» σφαλιάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν!
Με τον Ζλάταν αυτό δεν θα επιτρεπόταν να συμβεί. Στα χρόνια της δικής του βασιλίας στη Γαλλία, η Μονακό είχε μετρήσει διαδοχικές ισοπαλίες υποδεχόμενη την Παρί. Τώρα όμως βρήκε την ευκαιρία και έστησε το γλέντι της. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ αφού κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, καθάρισε με 3-1 την πρωταθλήτρια και ακολούθησε τις Λυών, Νις ως μόνες αήττητες στην κορυφή του Σαμπιονά.

Οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρα καλύτεροι, ενώ η Παρί έκανε συνέχεια λάθος πάσες. Ο Ζοάο Μουτίνιο με χαμηλό πλασέ από το ημικύκλιο άνοιξε το σκορ 13΄, ενώ η μεγάλη ζημιά έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Φαμπίνιο να ευστοχεί στο 10ο πέναλτι του με τη Μονακό και να την στέλνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

Με κεφαλιά του Καβάνι (63') μείωσαν οι Παριζιάνοι και προσπάθησαν να πιέσουν. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Σιντιμπέ έκανε το γύρισμα και άθελα του Οριέ έβαλε αυτογκόλ, για να σφραγίσει την πρώτη ήττα στην εποχή Ουνάι Εμερι. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που η Παρί χάνει ματς τον Αύγουστο από τότε που την έχουν αναλάβει οι Αραβες.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης