Ο Μίνο Ραϊόλα τα έβαλε με τους δημοσιογράφους

Ο Μίνο Ραϊόλα τα έβαλε με τους δημοσιογράφους

Η έντονη φημολογία περί συμφωνίας της Γιουβέντους με την Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Πογκμπά προκάλεσε την έκρηξη του ατζέντη του Γάλλου άσου

Ο Μίνο Ραϊόλα τα έβαλε με τους δημοσιογράφους
Πριν από τρεις ημέρες φωτογραφιζόταν ανέμελος μέσα στην πισινά μαζί με τον Πολ Πογκμπά. Τον πελάτη του που όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να καταρρίψει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στο διεθνές ποδόσφαιρο, αν και ο ίδιος φαίνεται ότι έχει άλλη άποψη.

Ο Μίνο Ραϊόλα, ο δαιμόνιος μάνατζερ (που ήταν πιτσαδόρος πριν ασχοληθεί με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών) εμφανίστηκε εξοργισμένος με τα τελευταία δημοσιεύματα που ήθελαν Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχουν συμφωνήσει στα 110 εκατομμύρια ευρώ και τον ίδιο να πληρώνεται από την αγγλική ομάδα άλλα 20 εκατομμύρια για τις… υπηρεσίες του.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία όσον αφορά τον Πολ Πογκμπά. Πολύ μπλα, μπλα, μπλα…», είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες στο twitter ο Ραϊόλα και συμπλήρωσε σήμερα σε πιο επιθετικό ύφος:

«Τύπος = Παπαγαλάκια. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των συλλόγων. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στον ιταλικό Τύπο και τον βρετανικό για το ποιος θα ανακοινώσει τη μεταγραφή κι αυτό είναι το χειρότερο». 
Πηγή:www.gazzetta.gr

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης