Ο Ντρογκμπά... τρομοκράτησε πάλι την Άρσεναλ!

Ο Ντρογκμπά... τρομοκράτησε πάλι την Άρσεναλ!

Πετυχαίνοντας γκολ για 16η φορά στην καριέρα του απέναντι στην Άρσεναλ, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά προκάλεσε ξανά τρόμο στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι όμως επικράτησαν 2-1 μιας μικτής ομάδας από το MLS. 

Ο Ντρογκμπά... τρομοκράτησε πάλι την Άρσεναλ!
Ο Ιβοριανός στράικερ έλαβε με χαρά την πρόσκληση για να συμμετέχει στη μικτή αστέρων του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, στο προγραμματισμένο φιλικό ματς απέναντι στους Λονδρέζους και ... θυμήθηκε τα παλιά.

Ο Τζόελ Κάμπελ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος όταν ο πορτιέρο των All-Stars τον ανέτρεψε.

Κλείσιμο
Από ασίστ του Τζιοβάνι Ντος Σάντος ο Ντρογκμπά ισοφάρισε, συνεχίζοντας την εκπληκτική του επίδοση απέναντι στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έπειτα από τα «ραντεβού» τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τσάκα αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο για την Άρσεναλ, παίρνοντας αρκετές προσπάθειες και δείχνοντας να έχει εμπιστοσύνη στα πόδια και τις δυνατότητές του, όμως τη νίκη εν τέλει στην αγγλική ομάδα χάρισε ο Τσούμπα Άκπομ από γύρισμα του Μονρεάλ, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του φιλικού του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια.  





Πηγή:www.gazzetta.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης