Η μαγνητική θα κρίνει τη συμμετοχή του Σλούκα στo προ-Ολυμπιακό τουρνουά

Η μαγνητική θα κρίνει τη συμμετοχή του Σλούκα στo προ-Ολυμπιακό τουρνουά

Ο άσος της Φενέρμπαξε δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής στο Βελιγράδι προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία – Μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα που θα ξεκαθαρίσουν το αν μπορεί να παίξει στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά

Η μαγνητική θα κρίνει τη συμμετοχή του Σλούκα στo προ-Ολυμπιακό τουρνουά
Το τελευταίο μεγάλο ερωτηματικό στην Εθνική ομάδα μπάσκετ που συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του προ-Ολυμπιακού τουρνουά αφορά τη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα.

Ο άσος της Φενέρμπαξε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει και να δώσει το παρών στο τουρνουά του Τορίνου, ενισχύοντας την Εθνική στην προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πελματιαία απονεύρωση παρουσιάζει βελτίωση, καθώς το πρήξιμο έχει υποχωρήσει, ωστόσο ακόμη δεν είναι σε θέση να προπονηθεί.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την ελληνική αποστολή στο Τορίνο και να βοηθήσει στο προολυμπιακό.

Ο Φώτης Κατσικάρης πιστεύει πολύ στις δυνατότητες, αλλά και την ποιότητα του παίκτη και έχει δείξει ότι μπορεί να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης