LIVE: Άρης - ΑΕΚ (Τελικό), 74-69

LIVE: Άρης - ΑΕΚ (Τελικό), 74-69

Στο άδειο (μετά την απόφαση της διοίκησης του Άρη) Nick Gallis Hall, όπου Άρης και ΑΕΚ αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε την Ένωση και μείωσε σε 2-1 νίκες τη σειρά των μικρών τελικών - Το Σάββατο 28/5 στις 19:00 στο ΟΑΚΑ ο 4ος αγώνας των δύο ομάδων

LIVE: Άρης - ΑΕΚ (Τελικό), 74-69
Η ΑΕΚ προηγείται με 2-0 νίκες του Άρη στη σειρά των αγώνων για τις θέσεις 3-4 της Basket League και χρειάζεται άλλη μία για να καπαρώσει την 3η θέση, αλλά ο σημερινός τρίτος μικρός τελικός θα είναι σίγουρα ο πιο περίεργος.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το
www.gazzetta.gr.

Πριν από λίγες ώρες ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με μία αγωνιστική τους Γουάιτ, Γουότερς (Άρη), Σάκοτα, Παπαντωνίου (ΑΕΚ) που ήταν οι πρωταγωνιστές στον καβγά που ξέσπασε στο δεύτερο ματς, αλλά οι Πρίφτης και Ζντόβτς έχουν κι άλλους πονοκεφάλους.

Ο κόουτς του Άρη δεν υπολογίζει στον τραυματία Χάγκινς, ο προπονητής της ΑΕΚ στους επίσης τραυματίες Μαυροκεφαλίδη, Καλαμπόκη.

Κλείσιμο
Ωστόσο η πιο σημαντική απουσία του σημερινού αγώνα θα είναι ο κόσμος του Άρη, καθώς η διοίκηση των κίτρινων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις των διαιτητών στους προηγούμενους αγώνες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης