Ρανιέρι: «Είμαι ο ίδιος προπονητής που απολύθηκε από την Ελλάδα»

Ρανιέρι: «Είμαι ο ίδιος προπονητής που απολύθηκε από την Ελλάδα»

Το παραμύθι της Λέστερ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τις «Αλεπούδες» να κατακτούν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και τον Κλαούντιο Ρανιέρι να δηλώνει υπερήφανος

Ρανιέρι: «Είμαι ο ίδιος προπονητής που απολύθηκε από την Ελλάδα»
«Είμαι τόσο υπερήφανος. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, τον πρόεδρο, το προσωπικό, τους φιλάθλους μας και όλη την κοινωνία του Λέστερ. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα και είμαι τόσο χαρούμενος για όλους. Ποτέ δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο, απ' όταν ανέλαβα την ομάδα. Είμαι ρεαλιστής και απλώς ήθελα να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίσουμε, βοηθώντας τους παίκτες μας να γίνονται όλο και καλύτεροι. και να γινόμαστε καλύτεροι. Ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως θα φτάναμε ως εδώ. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί. Όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί ποτέ χωρίς την αφοσίωση, την αποφασιστικότητα και το χαρακτήρα τους. Σε κάθε παιχνίδι παλεύαμε ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι που λατρεύω σε αυτή την ομάδα. Αξίζουν να είναι πρωταθλητές», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των «Αλεπούδων ο Ιταλός προπονητής.

 Νωρίτερα μιλώντας σε ιταλικά μέσα ο Ρανιέρι αναφέρθηκε και στο σύντομο πέρασμα του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επισημαίνοντας πως είναι ο ίδιος προπονητής που απολύθηκε και έφυγε από την Ελλάδα ως «αποτυχημένος», σχολιάζοντας :

«Πάντα πίστευα ότι θα κερδίσω έναν τίτλο αργά ή γρήγορα. Όλοι με αποθεώνουν, αλλά θα ήθελα να θυμίσω ότι είμαι το ίδιο άτομο που απολύθηκε από την Ελλάδα. Θα μείνω στη Λέστερ ακόμη κι αν τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος ξέρουμε ότι η σεζόν αυτή δεν θα επαναληφθεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλοι θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να προσπαθούμε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε κάθε έκφανση της ζωής».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης