Copa America 2015: Η τελευταία ευκαιρία του Μέσι

Copa America 2015: Η τελευταία ευκαιρία του Μέσι

Σήμερα το βράδυ στις 23:00 αν και όλη η Ελλάδα θα προετοιμάζεται για το δημοψήφισμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού θα διεξάγετε ο τελικός της πιο σημαντικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της χρονιάς. 

Copa America 2015: Η τελευταία ευκαιρία του Μέσι
Το Copa America βρίσκεται στο τέλος του και  πλέον είναι υπόθεση δύο ομάδων που πολλοί πίστευαν ότι θα βρεθούν στον τελικό. 

Οι οικοδεσπότες Χιλιανοί θα υποδεχθούν την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.   Για τους γηπεδούχους είναι πλέον η μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν τον πρώτο τους τίτλο μπροστά σε ένα παθιασμένο κοινό. 

Αντίπαλοι τους είναι οι Αργεντίνοι που έχουν μια ομάδα γεμάτη από ταλέντο και αστέρες που μπορούν να παίξουν άνετα σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο.  Παίκτες σαν τους Αγκουέρο, Ντι Μαρία, Παστόρε ,  Ιγκουαίν και φυσικά Μέσι δεν μπορείς να βρεις εύκολα αλλού και για αυτό η ομάδα του Γκεράρδο Μαρτίνεθ
είναι φαβορί με 2.50 να νικήσει στον Stoiximan.gr 

Παρόλα αυτά η Αλιμπιοσελέστε δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των οπαδών της και να σκοράρει με την ευκολία που θα έπρεπε.  Με εξαίρεση το παιχνίδι απέναντι στην Παραγουάη που διέλυσε με 6 γκολ σε όλα τα προηγούμενα δυσκολεύτηκε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Κλείσιμο
Ο σκοπός τώρα είναι να επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση και στον τελικό απέναντι στους οικοδεσπότες Χιλιανούς. Θα τα καταφέρουν;
  
Το παιχνίδι προβλέπετε σκληρό και οι Χιλιανοί έχουν ήδη προιστορία με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα απέναντι στους Ουρουγουανούς αλλά αν μπει ένα γκολ νωρίς όλα μπορεί να αλλάξουν. Στον Stoiximan.gr το παιχνίδι θα είναι Live και στο Live Streaming για όσους επιλέξουν να δουν τον Λιονέλ Μέσι να κυνηγάει τον πρώτο του τίτλο με την Εθνική Αργεντινής. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης