Βίντεο: Οπαδός της Τσέλσι μοιράζει αυτόγραφα υποδυόμενος τον παίκτη!

Βίντεο: Οπαδός της Τσέλσι μοιράζει αυτόγραφα υποδυόμενος τον παίκτη!

Οι... οπαδοί των «μπλε» στην Μπανγκόγκ λίγη σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο, καθώς δεν γνωρίζουν καν τα πρόσωπα των παικτών της ομάδας τους

Βίντεο: Οπαδός της Τσέλσι μοιράζει αυτόγραφα υποδυόμενος τον παίκτη!
Θες να νιώσεις πως είναι να σε θαυμάζουν και να σου ζητούν αυτόγραφα; Θες να τραβήξεις κορίτσια γύρω σου; Γουστάρεις τα φλας να αστράφτουν και εσύ να είσαι ο λόγος;

Τότε, πρέπει να πας στην Μπανγκόκ, όταν θα είναι εκεί κάποια ομάδα της οποίας το όνομα να είναι σε αναγνωρισιμότητα εφάμιλλο της Τσέλσι.

Σίγουρα οι Ταϊλανδοί δεν γεννήθηκαν βαμμένοι «μπλε». Σίγουρα δεν φανατίζονται κάθε φορά που σκοράρει ο Αζάρ ή ο Ντιέγκο Κόστα. Ωστόσο, βάζεις που βάζεις τη φανέλα της ομάδας, λες ότι υποστηρίζεις την εν λόγω ομάδα του Λονδίνου, ταλαιπωρείσαι για να δεις από κοντά το Μουρίνιο και όλα τ' άλλα «αστέρια»... ε, δες και καμιά φωτογραφία των παικτών που θα συναντήσεις.

Διότι, αν δεν τον κάνεις θα βρεθεί ο εκάστοτε Ράιαν Γουέστον να σε... γλεντήσει, κάνοντας ότι είναι κι αυτός μέλος του ρόστερ της Τσέλσι. Ετσι, θα φωτογραφηθείς, θα πάρεις αυτόγραφο με αφιέρωση, αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι η υπογραφή που έχεις είναι πιο άχρηστη ακόμη και από το να σου υπέγραφε ο περιπτεράς της γειτονιάς σου. Όχι τίποτα άλλο, θα χαλάσεις και την εμφάνιση με... μούφα υπογραφή!

Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης