Πήρε τον 17χρονο… Βαλβέρδε η Ρεάλ

Πήρε τον 17χρονο… Βαλβέρδε η Ρεάλ

Τον νεαρό άσο της Πενιαρόλ, Φεντερίκο Βαλβέρδε, απέκτησε η Ρεάλ έναντι 5 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει στην ομάδα του μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, έως ότου κλείσει τα 18

Πήρε τον 17χρονο… Βαλβέρδε η Ρεάλ
Συνεχίζει δυναμικά το «παιδομάζωμα» η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απέκτησε ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του θεωρείται από τους καλύτερους στην ηλικία του. 

Ο λόγος για τον 17χρονο μέσο της Πενιαρόλ, Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος έγινε ο τρίτος πιτσιρικάς, μετά τους Μάρτιν Όντεγκααρντ και Μάρκο Ασένσιο, που υπογράφει τη φετινή σεζόν στη «βασίλισσα», η οποία δείχνει ότι σκέφτεται από τώρα για το μέλλον της. 

Ο νεαρός άσος ωστόσο θα παραμείνει στην ομάδα του για έναν ακόμη χρόνο, και θα μεταβεί στη Μαδρίτη το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έχει κλείσει τα 18 του χρόνια. 

Η Ρεάλ δεν σταμάτησε πάντως ούτε στον Φεντερίκο Βαλβέρδε, καθώς φαίνεται να συμφώνησε και με την Ρίβερ Πλέιτ για τον δανεισμό του 19χρονου τερματοφύλακα Αγκούστο Μπατάγια, ο οποίος προορίζεται για την Καστίγια (Β’ ομάδα της Ρεάλ), με τους Μαδριλένους να έχουν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιρστή. 

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης