Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό

Ο μεν ανεβαίνει, ο δε… σε αναμμένα κάρβουνα! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού και σκαρφάλωσε ξανά δεύτερος -μετά την γκέλα του ΠΑΟ- αφήνοντας τους Βοιωτούς να παίξουν σε μια ζαριά την παραμονή

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό
Βίοι αντίθετοι για ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό! 

Ο «Δικέφαλος του βορρά» εξαργύρωσε το πολύ καλό του πρώτο μέρος, επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού (με πέναλτι του Παπαδόπουλου) και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, ανέβηκε ξανά δεύτερος, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. 

Παράλληλα, όμως, έβαλε πολύ δύσκολα στους Βοιωτούς. Διότι -μετά και το διπλό του Πανθρακικού- οι παίκτες του Μάντζιου πλέον δεν ορίζουν την τύχη τους στην αυλαία της κανονικής διάρκειας και χρειάζονται ουσιαστικά απέναντι στον Εργοτέλη καλύτερο αποτέλεσμα απ’ αυτό των Θρακιωτών (κόντρα στην Ξάνθη) με τους οποίους ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή στους 40. 

Το ματς 


Σαν την γάτα με το… ποντίκι έπαιζαν στα πρώτα λεπτά ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός με τον δεύτερο, πάντως, να αντιστέκεται. Μακ και Περέιρα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, πλαγιοκοπούσαν ασταμάτητα, αλλά δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Σηφάκη. Το κατάλαβε από πρώτο χέρι τόσο ο Σλοβάκος (μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια και σουτ στη κλειστή γωνία), όσο και ο Αργεντινός που νικήθηκε δις απ’ τον Έλληνα γκολκίπερ. Όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερο οι Θεσσαλονικείς έκλειναν στα καρέ τους, τους Βοιωτούς που έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν. 
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης