Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με νίκη 1-0 από το Λονδίνο επί της Τότεναμ και ουσιαστικά εξασφάλισε μία θέση στην 3άδα

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1
Όποτε ο Αγουέρο βρίσκει μπροστά του την Τότεναμ… αφηνιάζει. Ο Αργεντίνος έφτασε τα 10 γκολ στα 7 τελευταία ματς με τα σπιρούνια, πέτυχε το μοναδικό γκολ στο White Hart Lane και έδωσε τη νίκη στη Σίτι με 1-0, με τους πολίτες να βρίσκονται στο +9 από την 5η Λίβερπουλ και στο +5 από την 4η Γιουνάιτεντ, για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά μία θέση στους ομίλους του Champions League χωρίς να χρειαστεί να δώσουν προκριματικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο ματς και έχασαν την πρώτη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ντάιερ στο 2’. Στο 4’ το σουτ του Κέιν εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ, με τους παίκτες του Πελεγκρίνι να χρειάζονται 10’ για να ισορροπήσουν και να απειλήσουν για πρώτη φορά στο 12’, όταν το εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση του Αγουέρο πέρασε άουτ. Ο ρυθμός ήταν καλός, το ματς ανοιχτό και στο 29’ ήρθε το γκολ για τους πολίτες. Εξαιρετική αντεπίθεση από κόρνερ της Τότεναμ, με τον Χαρτ να δίνει στον Σίλβα, τον Ισπανό να βγάζει υπέροχη ασίστ στον Αγουέρο και τον τελευταίο να κάνει το 0-1 με άψογο πλασέ στην κίνηση!

Φάτσιο (31’) και Φερναντίνιο (32’) απείλησαν για Τότεναμ και Σίτι αντίστοιχα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και τους Λονδρέζους να είναι πιο απειλητικοί. Εκεί που υστέρησαν, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν στην τελική προσπάθεια. Ο Κέιν έστειλε την μπάλα πάνω στον Χαρτ στο 41’, πριν ο Μέισον χάσει τεράστια ευκαιρία στο 43’, με τον γκολκίπερ της Σίτι να σώζει και πάλι! Ενδιάμεσα ο Φερναντίνιο είδε το πλασέ του να περνάει λίγο άουτ, με το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.


Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης