Ντιναμό Μόσχας - Παναθηναϊκός 2-1 (τελικό)

Ντιναμό Μόσχας - Παναθηναϊκός 2-1 (τελικό)

Σε έξι λεπτά οι Ρώσοι «γύρισαν» το παιχνίδι με αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου στο 55' και γκολ του Ιόνοφ στο 61' - Το σκορ για το «τριφύλλι» άνοιξε ο Μπεργκ με κεφαλιά στο 14΄ - Δείτε τα γκολ

Ντιναμό Μόσχας - Παναθηναϊκός 2-1 (τελικό)
Μπορεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League να χάθηκε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν αδιάφοροι στο αποψινό παιχνίδι με την Ντιναμό στη Μόσχα (18:00, Novasports 2).

Τα κίνητρα για τους «πράσινους» είναι πολλά. Το ευρωπαϊκό τους πρεστίζ, η αναρρίχηση στην κατάταξη της UEFA (όπου έχουν κατρακυλήσει στην 94η θέση) που θα είναι πολύ χρήσιμη εν όψει των επόμενων κληρώσεων, αλλά και το διόλου ευκαταφρόνητο μπόνους (200.000 ευρώ για τη νίκη και 100.000 ευρώ για την ισοπαλία) προσφέρουν στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου αρκετούς λόγους για να τα δώσουν όλα στην παγωμένη (η θερμοκρασία είναι στο -10) «Arena Khimki». 

Οι αλλαγές στο αρχικό του σχήμα θα είναι αρκετές, καθώς στην Αθήνα έχουν μείνει ο Ζέκα που κρίθηκε ανέτοιμος και οι τραυματίες Ατζαγκούν και Καρέλης. Βασικός θα ξεκινήσει ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μαζί με τον Μλάντεν Πέτριτς θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του «τριφυλλιού». 

Αναλυτικά η ενδεκάδα 

Κοτσόλης, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Δώνης, Μέντες, Λαγός, Πέτριτς, Μπαϊράμι, Μπεργκ
Κλείσιμο

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Έιταν Σεμέουλεβιτς. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Εστορίλ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν και μόνο με νίκη διατηρεί ελπίδες πρόκρισης ως δεύτερη. 

Βαθμολογία 

1. Ντιναμό Μόσχας 12 (6-2) 
2. Αϊντχόφεν 7 (5-4) 
3. Εστορίλ 3 (3-4) 
4. Παναθηναϊκός 1 (4-8) 

Τελευταία αγωνιστική (11/12) 

Παναθηναϊκός-Εστορίλ 
Αϊντχόφεν-Ντιναμό Μόσχας

Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης