Μάριο Μπαλοτέλι: Απείλησε γυναίκα που φωτογράφιζε την Φεράρι του!

Μάριο Μπαλοτέλι: Απείλησε γυναίκα που φωτογράφιζε την Φεράρι του!

Ο άσος της Λίβερπουλ  Μάριο Μπαλοτέλι απείλησε μια γυναίκα σε συνοικία του Μάντσεστερ, όταν εκείνη πήρε μερικές φωτογραφίες από την παρκαρισμένη κόκκινη Φεράρι του

Μάριο Μπαλοτέλι: Απείλησε γυναίκα που φωτογράφιζε την Φεράρι του!
Την Πέμπτη το απόγευμα ο διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ, Μάριο Μπαλοτέλι, πήγε στην περιοχή Wythenshawe του Μάντσεστερ για να επισκεφθεί την μητέρα του Rose Barwuah. Μια γειτόνισσα βγήκε να πάρει μερικές φωτογραφίες της πολυτελούς κόκκινης Φεράρι του ποδοσφαιριστή, κάτι που όπως φαίνεται δεν του άρεσε και κινήθηκε επιθετικά εναντίον της.



Κλείσιμο
Η γυναίκα φοβήθηκε και κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενη ότι ο Μπαλοτέλι πήγε πολύ κοντά της και την απείλησε, επειδή φωτογράφιζε το αυτοκίνητό του, ενώ παράλληλα απαίτησε από τη γειτόνισσα της μητέρας του να μη βγάλει άλλες φωτογραφίες.

Το περιστατικό αναδείχθηκε από την εφημερίδα «Manchester Evening News», της οποίας το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής την Τετάρτη αντάλλαξε με άνεση την φανέλα του με τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε, κατά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στον αγώνα Λίβερπουλ -Ρεάλ και ενώ η ομάδα του Μπαλοτέλι έχανε από τη «Βασίλισσα» με σκορ 3-0.



Τότε, ο προπονητής του Μπαλοτέλι, Brendan Rodgers, αλλά και οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ, έδειξαν ενοχλημένοι από την ενέργεια του «σούπερ Μάριο» και ο Rodgers δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι ο παίκτης θα τιμωρηθεί με πρόστιμο από την ομάδα του.

Η αστυνομία του Manchester επιβεβαίωσε το περιστατικό στον βρετανικό Τύπο και δήλωσε ότι το διερευνά, αλλά κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν έχουν μιλήσει ακόμα με τους αξιωματικούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης