Δύο στα δύο η Ντόρτμουντ, 3-0 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες

Δύο στα δύο η Ντόρτμουντ, 3-0 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες

Καθολική η κυριαρχία των Βεστφαλών στο γήπεδο που έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν το σκορ σε... αστρονομικό επίπεδο

Δύο στα δύο η Ντόρτμουντ, 3-0 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες
Το Champions League είναι άλλη υπόθεση. Η Ντόρτμουντ... φόρεσε ξανά τα καλά της και έκανε φύλλο και φτερό την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Οι Βεστφαλοί επιβλήθηκε 3-0, ενώ σπατάλησαν και μία ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες, για να κάνουν το 2 στα 2 και να είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Από το ξεκίνημα οι παίκτες του Κλοπ φρόντισαν να δείξουν τις προσθέσεις τους. Μόλις στο 3' μετά από εκπληκτική ασίστ του Καγκάβα, ο Ιμόμπιλε πλάσαρε εύστοχα και το 0-1 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της Μπορούσια. Στο 10' ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε τεράστια ευκαιρία προ κενής εστίας, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ό,τι θέλουν και τη μία επίθεση μετά την άλλη. Ιμόμπιλε και Ομπαμεγιάνγκ έχασαν και άλλες ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο, με το γκολ του Γκρόσκροϊτς να ακυρώνεται για οφσάιντ (οριακή η φάση) και την μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων να έρχεται με το σουτ του Πραέ στο 15'.

Οι Βέλγοι ήταν πιο επικίνδυνοι στην επανάληψη, όμως κλασικές ευκαιρίες δεν έχασαν. Τα πάντα τελείωσαν όταν ο Κλοπ έβαλε στο ματς τον Ράμος, με τον Κολομβιανό να κάνει το 0-2 στο 69'. Η ανάπτυξη των Βεστφαλών ήταν καταπληκτική, με τον Πίστσεκ να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και το Ράμος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ χρειάστηκε μόλις 10' για να σκοράρει ξανά, όταν μετά από ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ έκανε ωραία ενέργεια και πλασέ εντός περιοχής για το τελικό 0-3. Οι γηπεδούχοι είχαν πλησιάσει στο γκολ λίγο νωρίτερα, όταν μετά την προσπάθεια του Μίτροβιτς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι για την μεγαλύτερη ευκαιρία της Άντερλεχτ στο ματς.

Άντερλεχτ (Μπεσνίκ Χάσι): Προτό, Ντεσάτ, Νούιτνικ, Μπεμπά, Κοντέ (73' Ατσεαμπόνγκ), Ντεφούρ, Τιελεμάνς, Πραέ, Νάχαρ, Σουάρες (83' Σιριάκ), Μίτροβιτς (82' καμπασέλε)

Ντόρτμουντ (Γίργκεν Κλοπ): Βαϊντερνφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Παπαστοαθόπουλος, Σμέλτσερ, Μπέντερ (82' Χούμελς), Κελ, Καγκάβα, Ομπαμεγιάνγκ, Γκρόσκροϊτς (65' Ράμος), Ιμόμπιλε (72' Ντουρμ)
Κλείσιμο

Αποτελέσματα

Άρσεναλ-Γαλατασαράι 4-1
(22', 30', 52' Γουέλμπεκ, 41' Σάντσες - 63' πεν. Μπουράκ)

Άντερλεχτ-Ντόρτμουντ 0-3
(3' Ιμόμπιλε, 69', 79' Ράμος)

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ   6 (5-0)
2. Άρσεναλ   3 (4-3)
3. Γαλατασαράι   1 (2-5)
4. Άντερλεχτ   1 (1-4)

Επόμενη αγωνιστική (22/10)

Άντερλεχτ-Άρσεναλ
Γαλατασαράι-Ντόρτμουντ

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης