NBA: Πόρτλαντ και Ουάσινγκτον «έσπασαν» τις έδρες των Ρόκετς και των Μπουλς

NBA: Πόρτλαντ και Ουάσινγκτον «έσπασαν» τις έδρες των Ρόκετς και των Μπουλς

Οι Μπλέιζερς πέρασε από το Χιούστον με 122-120 στην παράταση και οι Ουίζαρντς με 102-93 από το Σικάγο

NBA: Πόρτλαντ και Ουάσινγκτον «έσπασαν» τις έδρες των Ρόκετς και των Μπουλς
Η μία μετά την άλλη «σπάνε» οι έδρες στο NBA, αποδεικνύοντας ότι, σε αυτό το επίπεδο, το πλεονέκτημα που μετά κόπων και βασάνων κατακτήθηκε στην κανονική περίοδο, ελάχιστη σημασία έχει...

Στη Δύση, λοιπόν, το Πόρτλαντ ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολος αντίπαλος για το Χιούστον και φρόντισε να το αποδείξει από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση απέναντι στους Ρόκετς.

Οι Μπλέιζερς νίκησαν τις «Ρουκέτες» με 122-120 στην παράταση, έχοντας «σεληνιασμένους» τους δύο κορυφαίους παίκτες τους, τον Λαμάρκους Όλντριτζ (46 πόντοι, 18 ριμπάουντ) και Ντέμιαν Λίλαρντ (31 πόντοι), την ώρα που ο Τζέιμς Χάρντεν αστοχούσε σε καθοριστικά σουτ για τους γηπεδούχους, τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε και η Ουάσινγκτον, που επικράτησε με 102-93 στο Σικάγο των Μπουλς κι έγινε η τρίτη ομάδα της ανατολικής περιφέρειας (στις τέσσερις) που ξεκίνησε στον πρώτο γύρο με «break», στην πρώτη εμφάνισή της στα πλέι οφ μετά το 2008.

Το Σαν Αντόνιο, δε, διατήρησε οριακά το πλεοέκτημα της έδρας, αλλά έφτασε στη νίκη με 90-85 επί των μαχητικών Ντάλας Μάβερικς.
Κλείσιμο

Κορυφαίοι των Σπερς οι Τιμ Ντάνκαν (27 πόντοι) και Τόνι Πάρκερ (21).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης