Μπαρτσελόνα: Ούτε να το συζητάτε να αποχωρήσει ο Μέσι

Μπαρτσελόνα: Ούτε να το συζητάτε να αποχωρήσει ο Μέσι

«Ο Μέσι θα παραμείνει το σημείο αναφοράς της ομάδας» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου

Ισραήλ: Νέα μισθολογική συμφωνία απέτρεψε γενική απεργία στο δημόσιο
Μπαρτσελόνα: Ούτε να το συζητάτε να αποχωρήσει ο Μέσι
Για εκτεταμένη αναδόμηση της Μπαρτσελόνα έκανε λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ωστόσο κατέστησε σαφές πως αυτή δεν αγγίζει τον Λιονέλ Μέσι. 

«Θέλουμε να του προτείνουμε νέο συμβόλαιο εναρμονισμένο με τα τωρινά δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Εμείς το μόνο που θέλουμε από αυτόν είναι να συνεχίσει να παίζει όπως μέχρι τώρα. Ήμασταν άδικοι απέναντί του. Έχει ηγηθεί της ομάδας εδώ και χρόνια, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να είναι το σημείο αναφοράς μας. Αυτό άλλωστε θέλει και ο ίδιος. Είναι ακόμη νέος, είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη», ξεκαθάρισε. 

Αντίθετα, άφησε να εννοηθεί πως ο Τάτα Μαρτίνο μετρά τις τελευταίες του μέρες στον πάγκο της ομάδας. «Σεβόμαστε τον προπονητή και πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το άμεσο μέλλον. Απομένουν πέντε ματς πρωταθλήματος και είμαστε ακόμη σε επαφή με τους πρωτοπόρους, που μπορεί να έχουν απώλειες. Όταν θα τελειώσει η σεζόν θα μιλήσουμε, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του με την ομάδα», ανέφερε. 

Διαβάστε περισσότερα στο: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης