Χρηστίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: «Καμμένο χαρτί» και ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ

Χρηστίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: «Καμμένο χαρτί» και ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ

Όσο αφορά στο θέμα της εισβολής του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι «δεν νοείται σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, να μπαίνει κάποιος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και να μην υπάρχει καμία ευθύνη»

Χρηστίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: «Καμμένο χαρτί» και ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ
Έχει αποτύχει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, και μαζί με αυτόν, δεν πρέπει να αποτύχει και η χώρα», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6».

Συνεχίζοντας ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός «έκαψε» την ευκαιρία του, αλλά δεν πρέπει μαζί με αυτή να κάψει και την ελπίδα που έχουν οι Έλληνες. Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ «καμμένο χαρτί» διότι δεν μπορεί να δώσει στη χώρα κάτι, αυτός που είχε μία ευκαιρία και τη χρησιμοποίησε όπως ο Αλέξης Τσίπρας, και μάλιστα είπε ότι «δεν πρέπει να πάρει στην πλάτη του και τον ελληνικό λαό»

«Πρέπει να φύγουμε από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια» είπε ο κ. Χρηστίδης και μάλιστα «πολύ γρήγορα». Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, «δεν γίνεται όλοι οι υπόλοιποι να τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες και η Ελλάδα να μένει ακόμα κολλημένη».

Κλείσιμο
Όσο αφορά στο θέμα της εισβολής του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι «δεν νοείται σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, να μπαίνει κάποιος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και να μην υπάρχει καμία ευθύνη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης