Παππάς: Να ψηφίσει η ΝΔ τη διανομή του πλεονάσματος

Παππάς: Να ψηφίσει η ΝΔ τη διανομή του πλεονάσματος

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έδωσε διευκρινίσεις και και για το θέμα που προέκυψε με την αναβάθμιση των F-16 μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Παππάς: Να ψηφίσει η ΝΔ τη διανομή του πλεονάσματος
«Κάθε κυβέρνηση,είναι αυτονόητο,ότι θέλει να διευρύνει το φάσμα των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν τις εφαρμοζόμενες πολιτικές τους» επισήμανε για τα ανοίγματα στην κεντροαριστερά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, απάντησε και για τις σχέσεις με το ΔΝΤ: «Εμείς θέλουμε να εφαρμοστεί το συμφωνηθέν πρόγραμμα και να μην υπονομευθούν οι αναπτυξιακές δυναμικές».

«Είμαστε καταδικασμένοι, να είμαστε γείτονες. Πρώτοι εμείς δεν θέλουμε να πληρώνουμε το τίμημα αυτών των εντάσεων» σημείωσε για τις εξελίξεις στο «μέτωπο» με την Τουρκία.

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για τα σχέδιο Σόιμπλε είπε ότι «θέλει συντηρητικές πολιτικές δυνάμεις να εκλέγονται στις χώρες της Ευρώπης γιατί περνάει η συντηρητική του ατζέντα».

«Πρέπει να φύγουμε λίγο από το βολικό, ιδεολογικό και πολιτικό καταφύγιο του διπολικού κόσμου» προσέθεσε ο κ. Παππάς.

Για τον ρόλο των ΗΠΑ υπογράμμισε πως «είναι ένας παίχτης ασφάλειας στην περιοχή μας και γίνεται και οικονομικός παίχτης» ενώ για τα F16 τόνισε: «Υπήρξαν αντιδράσεις στην αρχή, διορθώθηκαν μετά. Το ποσό θα μοιραστεί μέσα στον χρόνο, ώστε να μην προκαλεί πρόβλημα».

Τέλος, κάλεσε τη ΝΔ να ψηφίσει τη διανομή του πλεονάσματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης