ΠΑΣΟΚ: Ο Τόσκας θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί

ΠΑΣΟΚ: Ο Τόσκας θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί

Τον χαρακτηρίζει «Πόντιο Πιλάτο» και υπενθυμίζει ότι τα γραφεία του κόμματος έχουν γίνει στόχος επιθέσεων 22 φορές μέσα στο 2017

ΠΑΣΟΚ: Ο Τόσκας θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί
«Πόντιο Πιλάτο» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Νίκο Τόσκα με αφορμή τα όσα δήλωσε περί κενών ασφαλείας μετά την επίσκεψή του στον Λουκά Παπαδήμο
που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργό

Κλείσιμο
«Αντί για ευχολόγια και αφού δε μπορεί να κάνει κάτι, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί» τονίζει χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης.

Επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει στόχος 22 επιθέσεων μέσα στο 2017, ο κ. Χρηστίδης ζητά να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας και ασφάλειας της Αθήνας 

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Χρηστίδη έχει ως εξής:
 
Σήμερα, o κ Τόσκας εμφανίστηκε ως Πόντιος Πιλάτος, μιλώντας για "κενά" που επιτρέπουν την δράση των τρομοκρατών.  Αντί για ευχολόγια και αφού δε μπορεί να κάνει κάτι, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη προστασίας στόχων από την δράση της νέας τρομοκρατίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί. Θυμίζουμε ότι μόνο το 2017 έχουν γίνει 22 επιθέσεις εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει ασφαλής χώρα και αυτό απαιτεί την εγρήγορση όλων των πολιτών, των πολιτικών κομμάτων, των εμπλεκομένων φορέων.

Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει άμεσα να συγκληθεί η Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας και ασφάλειας της Αθήνας, όπως έχει ήδη ζητήσει η κοινοβουλευτική ομάδα της Συμπαράταξης. Μόνο Ενωμένοι οι Έλληνες θα υπερασπιστούμε την Δημοκρατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης