Σπίρτζης: Κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων και σεκιούριτι και όχι μπαχαλάκηδες καίνε τα τρόλεϊ

Σπίρτζης: Κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων και σεκιούριτι και όχι μπαχαλάκηδες καίνε τα τρόλεϊ

Οι βανδαλισμοί δεν γίνονται από τους λεγόμενους «μπαχαλάκηδες» αλλά από «ομάδες εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων», υποστήριξε ο υπουργός

Σπίρτζης: Κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων και σεκιούριτι και όχι μπαχαλάκηδες καίνε τα τρόλεϊ
Για «μαφία» ιδιωτικών εταιριών σεκιούριτι και κυκλώματα διακίνησης πλαστών εισιτηρίων έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης
, προκειμένου να ερμηνεύσει τους αλλεπάλληλους βανδαλισμούς που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα σε τρόλεϊ, λεωφορεία και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των
ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου
Κλείσιμο
που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η κατάσταση με τους βανδαλισμούς των λεωφορείων είναι δραματική. Τα τρόλεϊ έχουν γίνει όπως τα τραινάκια του τρόμου. Πώς μπορεί να προστατευτεί ο πολίτης και πόσο μας στοιχίζουν οι ζημιές;», ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι οι βανδαλισμοί δεν γίνονται από τους λεγόμενους «μπαχαλάκηδες» αλλά  από «ομάδες εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων.

«Αυτοί οι βανδαλισμοί δεν οφείλονται ούτε σε ομάδες πολιτικές ούτε σε χουλιγκανισμό από τα γήπεδα. Συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες εξυπηρέτησης συμφερόντων» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός για να προσθέσει: «Άρχισαν όταν ανακοινώσαμε την απόφαση να φυλάσσονται οι σταθμοί ΜΕΤΡΟ από την ΕΛ.ΑΣ κι όχι από ιδιωτικές εταιρίες και αυξήθηκαν όταν αποκαλύφθηκε το κύκλωμα πλαστών εισιτηρίων και προχωρήσαμε στην εγκατάσταση ηλεκτρονικού εισιτηρίου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης