ΝΔ: Αλλαγή φρουράς στον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΝΔ: Αλλαγή φρουράς στον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Στη θέση του βουλευτή Κοζάνης, Γιώργου Κασαπίδη τοποθετήθηκε η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή

ΝΔ: Αλλαγή φρουράς στον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,
 Κυριάκου Μητσοτάκη
Κλείσιμο
, αντικαθίσταται ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, από την Αναπληρώτρια Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κασαπίδης «καρατομήθηκε» εξαιτίας της πρωτοβουλίας του τελευταίου για την κατάθεση στη Βουλή ερώτησης για το «Τάμα του Έθνους». Μία κίνηση που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της ηγεσίας του κόμματος, αλλά και των 16 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που τη συνυπέγραψαν, καθώς δεν γνώριζαν ότι την είχαν υπογράψει τόσο ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, όσο και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Στη θέση της κυρίας Αραμπατζή, αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.

Τέλος, τη θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης που κατείχε ο εκλιπών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος, καταλαμβάνει ο βουλευτής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης