Χρυσοβελώνη: Αν δεν είχαμε διαπραγματευθεί σκληρά τα πράγματα θα ήταν χειρότερα

Χρυσοβελώνη: Αν δεν είχαμε διαπραγματευθεί σκληρά τα πράγματα θα ήταν χειρότερα

«Δεν υπήρχε άλλη λύση με το λιμάνι του Πειραιά» είπε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, χαρακτηρίζοντας άδικη την επίθεση στον Δρίτσα - «Η συμφωνία προχωράει κανονικά»

Χρυσοβελώνη: Αν δεν είχαμε διαπραγματευθεί σκληρά τα πράγματα θα ήταν χειρότερα
Άδικη χαρακτήρισε την επίθεση που δέχτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας για τους χειρισμούς του στην συμφωνία με την COSCO για τον ΟΛΠ, η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Γιατί να παραιτηθεί ο Δρίτσας; Δεν καταλαβαίνω» αναρωτήθηκε η κυρία Χρυσοβελώνη κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η υφυπουργός μάλιστα χαρακτήρισε τον κ. Δρίτσα «πολύ αποτελεσματικό» υπουργό, που κάνει το καλύτερο δυνατό για την χώρα και το κράτος. 

«Η συμφωνία προχωράει κανονικά» σημείωσε η κυρία Χρυσοβελώνη και ερωτηθείσα για την αλλαγή στάσης της κυβέρνησης στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά ανέφερε ότι «η πολιτική δεν είναι κάτι στατικό. Αλλάζει και πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε νέα δεδομένα». 

«Δεν υπήρχε άλλη λύση με το λιμάνι του Πειραιά αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε, παρά την παραδοχή της ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ διαφωνούσαν ολοκληρωτικά στο παρελθόν με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού.

«Τώρα πρέπει να πάμε μπροστά και να υπάρξουν επενδύσεις στη χώρα» συνέχισε η υφυπουργός επαναλαμβάνοντας τους στόχους της κυβέρνησης να οδηγήσει την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης. 
Κλείσιμο

Σχετικά με την κατάργηση του ΕΚΑΣ, η κυρία Χρυσοβελώνη είπε ότι «δεν ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη», έσπευσε ωστόσο να καθησυχάσει ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις.
«Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν η κυβέρνηση δεν είχε διαπραγματευθεί σκληρά» υπογράμμισε.

Η υφυπουργός μίλησε και για την επαφή της με τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι όπως είπε εμφατικά δεν θέλουν εκλογές στη χώρα, σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση που ζητά επίμονα μια τέτοια διαδικασία. Αναφερόμενη ειδικά στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ, σχολίασε ότι «Ο κ. Μητσοτάκης είναι μακριά από την πραγματικότητα». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης