Η πρώτη (ανεπίσημη) αντίδραση του ΠΑΣΟΚ: «Συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;»

Η πρώτη (ανεπίσημη) αντίδραση του ΠΑΣΟΚ: «Συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;»

Εδώ και ημέρες ξεκαθαρίζουν στη Χαριλάου Τρικούπη ότι δεν πρόκειται να συμπράξουν σε περιορισμένου βεληνεκούς προτάσεις από την πλευρά του Μαξίμου, καθώς οι προτάσεις για συστράτευση της κυρίας Γεννηματά το καλοκαίρι αγνοήθηκαν

Η πρώτη (ανεπίσημη) αντίδραση του ΠΑΣΟΚ: «Συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;»
«Συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση στο Facebook του Νίκου Βοσδογάνη, διευθυντή του πολιτικού γραφείου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.



 Η αντίδραση αυτή του κ. Βοσδογάνη ειναι ενδεικτική των προδιαθέσεων του ΠΑΣΟΚ απέναντι σε μια ενδεχόμενη πρόταση σύμπραξης, η οποία δεν θα έχει χαρακτήρα οικουμενικής κυβέρνησης. Στο ΠΑΣΟΚ ήδη εδώ και καιρό έχουν αφήσει να εννοηθεί πως δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την προοπτική σύμπλευσης, έστω και σε επί μέρους θέματα, χωρίς τη συμμετοχή των υπολοίπων κομμάτων του δημοκρατικού τόξου. Θα καταθέτουν προτάσεις για τα κρίσιμα ζητήματα και η στάση τους θα εκφράζεται στη Βουλή.

Σε ό,τι αφορά στην σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, αναμένεται επίσημη πρόσκληση, η οποία θα συζητηθεί σε συλλογικό επίπεδο στην Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη επικοινωνία με την κυρία Γεννηματά, είτε από πλευράς Προεδρικού Μεγάρου, είτε από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου. Σε χαμηλότερο επίπεδο, ωστόσο, έχει γίνει μια πρώτη επαφή προς αναζήτηση της ημέρας που θα γίνει το συμβούλιο. Ως πρώτη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ δίνεται ότι περιμένουν την επίσημη πρόσκληση για να τοποθετηθούν. 
Κλείσιμο

Από τις προηγούμενες μέρες στη Χαριλάου Τρικούπη εξηγούσαν πως το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συμπράξει σε περιορισμένου βεληνεκούς προτάσεις από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς οι προτάσεις για συστράτευση της κυρίας Γεννηματά το καλοκαίρι αγνοήθηκαν. 

Λίγη ώρα αργότερα πάντως, ο κ. Βοσδογάνης διευκρίνισε πως το σχόλιο «συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;» ήταν... προσωπική του άποψη.Όπως έγραψε σε νέα ανάρτησή του στο Facebook:

«Eδω γράφω την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου γνώμη και συνήθως κάνω πλάκα.
Όποιος τα συνδέει με τα επαγγελματικά μου, απλά κάνει λάθος.
Αυτός εδω είναι προσωπικός μου χώρος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης