Διαμάντω Μανωλάκου: Να μην εξωραΐζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη Χρυσή Αυγή

Διαμάντω Μανωλάκου: Να μην εξωραΐζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη Χρυσή Αυγή

Η βουλευτής του ΚΚΕ έδωσε συνέχεια στα σχόλια της Λιάνας Κανέλλη, που χαρακτήρισε την πρόεδρο της Βουλής «μάνα του λόχου» της Χρυσής Αυγής

Διαμάντω Μανωλάκου: Να μην εξωραΐζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη Χρυσή Αυγή
«Ο εξωραϊσμός της Χρυσής Αυγής από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου πρέπει να σταματήσει» δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, που δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή της στη συνάδελφό της Λιάνα Κανέλλη, ύστερα από την καταγγελία της, ότι απειλήθηκε φραστικά από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό.

«Στο ΚΚΕ δεν έχουμε πρόθεση αντιπαράθεσης με την κυρία Κωνσταντοπούλου» πρόσθεσε η κυρία Μανωλάκου για να εξηγήσει: «Το ΚΚΕ ζήτησε διάσκεψη προέδρων με σκοπό να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στη Χρυσή Αυγή και η πρόεδρος της Βουλής το αρνήθηκε» ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ σε πρωινή εκπομπή του Mega. «Δεν μπορούσαμε να μείνουμε έτσι. Αυτή η συμπεριφορά της κυρίας Κωνσταντοπούλου, που εξωραΐζει την εγκληματική φύση και ιδεολογία της Χρυσής Αυγής δεν είναι καλό πράγμα και το λέω γιατί και η κυβέρνηση έχει ευθύνες για αυτό» τόνισε η κυρία Μανωλάκου.

Να σημειωθεί πως την αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΚΚΕ και την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, «φούντωσε» χθες, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. «Κάποια στιγμή, να με θυμηθείτε, θα παίζουν το κοινοβουλευτικό παιχνίδι με τη μάνα του λόχου γιατί εξελίσσεται σε μάνα του λόγου της Χρυσής Αυγής η κα Κωνσταντοπούλου…» ανέφερε σε δηλώσεις της την Παρασκευή η Λιάνα Κανέλλη,  μετά τα όσα ακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης ύστερα από την καταγγελία της βουλευτού του ΚΚΕ ότι απειλήθηκε φραστικά από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης