Πανούσης: Παράλογα τα περί υποκίνησης για τέλεση εγκλήματος

Πανούσης: Παράλογα τα περί υποκίνησης για τέλεση εγκλήματος

Είπε ότι «είναι απορίας άξιο ότι μετά τη δήλωσή μου πως θα έχουμε "νεκρούς στις Σκουριές" δεν με κατήγγειλαν ότι προτρέπω σε αιματοχυσία στην περιοχή»

Πανούσης: Παράλογα τα περί υποκίνησης για τέλεση εγκλήματος
Παράλογο, υποκριτικό ή προσχηματικό χαρακτηρίζει ο Γιάννης Πανούσης το να ερμηνεύει κανείς τόσο εύκολα την επιστημονική, εμπειρική και ερευνητική διαπίστωση ενός επιστήμονα, ως δήθεν υποκίνηση ή προτροπή για τέλεση εγκλήματος.

Σε δήλωσή του το απόγευμα της Τρίτης, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό του για την «υπόθεση της Άννυ», ότι «πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο του δράστη», ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει πως «η αφόρητη ελαφρότητα των πολιτικών αντιπαραθέσεων δεν μπορεί να ξεπερνά ούτε την ηθική, ούτε τη λογική, ούτε την επιστήμη».

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Πανούση, «είναι απορίας άξιο ότι μετά τη δήλωσή μου πως θα έχουμε "νεκρούς στις Σκουριές" δεν με κατήγγειλαν ότι προτρέπω σε αιματοχυσία στην περιοχή».

Νωρίτερα σήμερα και αναφερόμενος στον παιδοκτόνο, ο αναπληρωτής υπουργός εξήγησε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις… «συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού».

«Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό», είπε χαρακτηριστικά. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης