Ο συνωστισμός ρεπόρτερς, φωτογράφων και εικονοληπτών για την δήλωση Τσίπρα

Ο συνωστισμός ρεπόρτερς, φωτογράφων και εικονοληπτών για την δήλωση Τσίπρα

Σε... καρέκλα αναγκάστηκε να ανέβει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας για να καταγράψουν τη δήλωσή του οι κάμερες 

Ο συνωστισμός ρεπόρτερς, φωτογράφων και εικονοληπτών για την δήλωση Τσίπρα
Από τις 8 το πρωί είχαν... ακροβολιστεί 67 φωτορεπόρτερ μαζί με τους κάμεραμεν στην αίθουσα που θα ψήφιζε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας κατάληψη για ένα καρέ. Η λέξη «χαμός» δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που γινόταν. Φωνές, σπρωξίματα και αψιμαχίες για μια καλή θέση που θα τους έδινε το καλύτερο πλάνο. Διαφωνίες για το αν θα έπρεπε να ανάψουν τα φλας όταν ερχόταν η ώρα, ακόμη και για το αν θα έπρεπε η κουρτίνα της αίθουσας να είναι κλειστή ή ανοιχτή στην αναζήτηση του τέλειου φωτισμού.




Την ίδια ώρα αρκετοί άντρες από την φρουρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να επιβάλουν την τάξη με τη βοήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων, για να προετοιμάσουν την άφιξη του.

Κλείσιμο


Όλο αυτό το σκηνικό είχε αφήσει εμβρόντητους τους ψηφοφόρους που έμπαιναν στην αίθουσα και έβλεπαν τα φλας να αστράφτουν μην ξέροντας πώς να αντιδράσουν!



Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης λίγο μετά τις 10.30. Αμέσως άρχισε η πολιορκία από τους δημοσιογράφους που τον πήγαν... «καροτσάκι» μέχρι την αίθουσα. Μπαίνοντας μέσα, λίγο σοκαρισμένος και λίγο αμήχανος από αυτό που αντίκρισε μονολόγησε: «Δεν το περίμενα να γίνει αυτό». Κάποιος από τους ψηφοφόρους που ήταν δίπλα του απάντησε: «Είδες πρόεδρε; Ζούμε ιστορικές στιγμές».




Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας πήρε τα ψηφοδέλτια, πήγε στο παραβάν και βγαίνοντας έκανε μια συμβολική κίνηση, την οποία λίγοι παρατήρησαν: Έριξε τον φάκελο μέσα στην κάλπη υπό τις ιαχές «Ρίχτο!» και άφησε επιδεικτικά δεξιά και αριστερά της κάλπης τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ...



Αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. Η έξοδος του Αλέξη Τσίπρα από το σχολείο εξελίχθηκε σε ταινία... τρόμου με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ να ουρλιάζουν και ο ένας σχεδόν να πατά πάνω στον άλλον. Μετά από αρκετή ώρα και μεγάλη προσπάθεια από τη φρουρά, oι οποίοι φώναζαν «πιο πίσω everybody (!)», όλοι πήραν θέσεις γύρω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκείνος δεν φαινόταν καν! Η λύση δόθηκε από μια καρέκλα, στην οποία ανέβηκε για να μπορέσουν όλοι να έχουν ένα πλάνο του κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, οι οποίες έγιναν υπό τις επευφημίες μιας ομάδας νεαρών ψηφοφόρων του.

Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε «Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι θέλετε μια δήλωση να καταγράψετε μια στιγμή που όλοι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι ιστορική»... 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης