Θάνος Μωραΐτης: «Το πρόβλημα δεν είναι οι βουλευτές, αλλά η ίδια η κυβέρνηση»

Θάνος Μωραΐτης: «Το πρόβλημα δεν είναι οι βουλευτές, αλλά η ίδια η κυβέρνηση»

Εμμέσως στέλνει μήνυμα ότι δεν πρόκειται να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, αφού «το τραγικό», όπως λέει, «είναι ότι δυστυχώς δεν υπάρχει καμία εναλλακτική πρόταση στο τραπέζι από άλλες δυνάμεις»

Θάνος Μωραΐτης: «Το πρόβλημα δεν είναι οι βουλευτές, αλλά η ίδια η κυβέρνηση»
«H ψήφος εμπιστοσύνης δεν απαντά σε κανένα πολιτικό ερώτημα και πρόβλημα. Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι η κοινωνία είναι αλλού» αναφέρει σε δήλωσή του στα social media ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, σχολιάζοντας τη σχετική πολιτική πρωτοβουλία των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου.

Και επισημαίνει, επαναφέροντας τις διαφωνίες του για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική: «Κάποιοι θέλουν να μεταφέρουν το πρόβλημα στους βουλευτές. Το πρόβλημα όμως είναι η ίδια η κυβέρνηση και το πώς πορεύεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο με ανοιχτά όλα τα θέματα. Δεν απαντά στα πραγματικά προβλήματα που είναι η ανυπαρξία σχεδίου και η αδήριτη ανάγκη για αλλαγή πολιτικής».

Ο νεαρός βουλευτής προειδοποιεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να «μη συγχέει την ψήφο εμπιστοσύνης με την ανάγκη για μεγάλες και ριζικές αλλαγές στο Κίνημα», ενώ καλεί ουσιαστικά το κόμμα του  «να διεκδικήσει νέα προγραμματική συμφωνία και αλλαγή πολιτικής» , με αφορμή την προεδρική εκλογή, η οποία «εκ των πραγμάτων θα έχει πολιτικό χαρακτήρα και δεν μπορεί να είναι κενό γράμμα», όπως προσθέτει.

Κλείσιμο
Πάντως εμμέσως στέλνει μήνυμα ότι δεν πρόκειται να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, αφού «το τραγικό», όπως λέει, «είναι ότι δυστυχώς δεν υπάρχει καμία εναλλακτική πρόταση στο τραπέζι από άλλες δυνάμεις. Αντίθετα υπάρχει μια εκτός τόπου και χρόνου ανεύθυνη αντιπολίτευση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης