Τι απάντησε ο Καρατζαφέρης στο αν θέλει να γίνει υπουργός Άμυνας

Τι απάντησε ο Καρατζαφέρης στο αν θέλει να γίνει υπουργός Άμυνας

«H Άμυνα δε θα μείνει ακέφαλη και ούτε και η χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Τι απάντησε ο Καρατζαφέρης στο αν θέλει να γίνει υπουργός Άμυνας
Από το Νοέμβρη η καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας θα μείνει κενή, καθώς ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα «μετακομίσει» στην Ευρώπη, ως Επίτροπος στην Κομισιόν. Από τότε που ανακοινώθηκε το όνομά του από τον πρωθυπουργό, η ονοματολογία για τον νέο ΥΕΘΑ δεν έχει σταματήσει. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο EXTRA 3.

Ερωτηθείς για το αν του έχει γίνει πρόταση για να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο ίδιος απάντησε «η Άμυνα δε θα μείνει ακέφαλη και ούτε και η χώρα». 

Στη συνέχεια, στην ερώτηση για το εάν θα τον ενδιέφερε η θέση, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Σημείωσε πως «μου έκανε και εμένα εντύπωση. Είναι ένα υπουργείο, στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις πολλά πράγματα».

Τέλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει καμία κουβέντα σχετικά με αυτό το θέμα, ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει από που έχει βγει.
Κλείσιμο

«Πρέπει να πω ότι εδέχθην πολλά τηλέφωνα για αυτή την ιστορία. Είμαι εντελώς αμέτοχος. Το ξεκαθαρίζω για να μην αφήσω κανέναν κενό», προσέθεσε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης