Aυτά είναι τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου

Aυτά είναι τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου

Με σαμπάνια και νάζι η Σούζι Κορτέζ μας εύχεται ολόψυχα "Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2016

Aυτά είναι τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου
Η 25χρονη Σούζι Κορτέζ με το σμιλευμένο σώμα, τα φλογερά χείλη και τα γαλάζια μάτια διαθέτει, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, τα καλύτερα οπίσθια του πλανήτη.

Η νικήτρια του διαγωνισμού "Mις Μπουμ Μπουμ" που διεξήχθη το Νοέμβριο στη Βραζιλία φόρεσε τα γιορτινά της για να καλωσορίσει το Νέο Έτος... Αθώες ζαρτιέρες σε λευκό χρώμα, ψηλοτάκουνα , ένα δαντελένιο στρινγκ,  μακριά σκουλαρίκια και το καλύτερο... χαμόγελό της.



Όπως επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας η επικράτησή της στο διαγωνισμό ήταν απόλυτα δικαιολογημένη όπως άλλωστε αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες.

Στη Βραζιλία, εξάλλου, ο διαγωνισμός για τα "Καλύτερα Οπίσθια" είναι τόσο σημαντικός όσο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Ίσως και πιο σημαντικός!. 

Η 25χρονη καλλονή με το εβένινο χρώμα στα μαλλιά, που διακρίθηκε ανάμεσα σε 500 υποψήφιες για τον τίτλο, πίνει σήμερα στην υγειά μας υγραίνοντας τα χείλη της παγωμένη σαμπάνια. Με τον δροσερό αφρώδη οίνο, η ίδια ξεδιψά ενώ οι άντρες σβήνουν τη φωτιά που τους άναψε... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης