Micaela Schaefer: Γυμνόστηθη για άλλη μια φορά

Micaela Schaefer: Γυμνόστηθη για άλλη μια φορά

Και όσο για τον τελικό του Μουντιάλ, η Schaefer έχει δηλώσει φανατική της ομάδας της. Οπότε είναι πολύ πιθανό αν η Γερμανία πάρει το Κύπελλο, να τη δούμε για άλλη μια φορά να πανηγυρίζει γυμνή

Micaela Schaefer: Γυμνόστηθη για άλλη μια φορά
Μια από τις συνηθισμένες της εμφανίσεις έκανε αυτές τις μέρες η Michaela Schaefer, η οποία εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου φορώντας ένα μπλε φόρεμα, ξανθιά περούκα και έχοντας όλο το στήθος της σε κοινή θέα.

Η προκλητική Schaefer γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια στη Γερμανία και είναι μοντέλο, τραγουδίστρια και dj, γνωστή μέσα από τις συμμετοχές τις στα ριάλιτι «America’s Next Top Model» και «Big Brother» αλλά και τις γυμνές φωτογραφίσεις της σε περιοδικά όπως το “Playboy”, το “Men's Health” και το “FHM”.



Ως DJ η Michaela είναι γνωστή με το παρατσούκλι La Mica, παίζει σε house και techno clubs και συχνά κάνει τις εμφανίσεις της στα decks εντελώς γυμνή. Και όσο για τον τελικό του Μουντιάλ, η Schaefer έχει δηλώσει φανατική της ομάδας της Γερμανίας. Οπότε είναι πολύ πιθανό αν η Γερμανία πάρει το Κύπελλο, να τη δούμε για άλλη μια φορά να πανηγυρίζει γυμνή.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης