Δείτε φωτογραφίες από το καλοκαιρινό πάρτι στη Serpentine Gallery

Δείτε φωτογραφίες από το καλοκαιρινό πάρτι στη Serpentine Gallery

Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς ήταν η 23χρονη Βρετανίδα καλλονή Suki Waterhouse, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο σιέλ Valentino φόρεμά της που άφηνε σε κοινή θέα από το πλάι το στήθος της

Δείτε φωτογραφίες από το καλοκαιρινό πάρτι στη Serpentine Gallery
Ενα λαμπερό καλοκαιρινό πάρτι έγινε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι πιο όμορφες κυρίες της πόλης φορώντας τα πιο σέξι φορέματα υψηλής ραπτικής.
Ο λόγος για το καθιερωμένο ετήσιο πάρτι στη Serpentine Gallery, στο Kensington Gardens, που θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή πάρτι της πόλης. Η Serpentine Gallery συγκαταλέγεται στους δέκα πιο δημοφιλείς προορισμούς/εκθεσιακούς τόπους στον κόσμο με πολλούς φανατικούς επισκέπτες. 

Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς ήταν η πρώην σύντροφος του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Bradley Cooper, η 23χρονη Βρετανίδα καλλονή Suki Waterhouse, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο σιέλ Valentino φόρεμά της  που άφηνε σε κοινή θέα από το πλάι το στήθος της.

Αλλη μια εκρηκτική παρουσία του πάρτι ήταν η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Kate Hudson, η οποία τρέλανε τους πάντες με την υπέροχη μαύρη φούστα της από τον οίκο Louis Vuitton της οποίας το σκίσιμο ήταν το καυτό σημείο της εμφάνισής της. Οσο για τις υπόλοιπες κυρίες η Lara Stone εντυπωσίασε με το κόκκινο μίνι φόρεμά της. Παρόμοιο φόρεμα σε λευκό χρώμα φόρεσε και η πρώην σύντροφος του Αμερικανού ηθοποιού Leonardo DiCaprio, η 22χρονη Γερμανίδα καλλονή Toni Garrn.
 

Κλείσιμο

    




































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης