Πώς νιώθουν 6 γυναίκες ποζάροντας ως μοντέλα της Victoria' s Secret;

Πώς νιώθουν 6 γυναίκες ποζάροντας ως μοντέλα της Victoria' s Secret;

Όποιο κι αν είναι το μέγεθός σας, είστε υπέροχες!

Πώς νιώθουν 6 γυναίκες ποζάροντας ως μοντέλα της Victoria' s Secret;
Λίγο πολύ όλες οι γυναίκες έχουν προβληματιστεί αντικρίζοντας ένα μαγιό για το αν θα τους πηγαίνει, πόσο μάλλον όταν τα συγκεκριμένα μαγιό φοριούνται από τα διάσημα μοντέλα της Victoria Secret. Έξι γυναίκες που εργάζονται για το BuzzFeed, θέλησαν να τολμήσουν μία παρόμοια φωτογράφηση με αυτή των «αγγέλων», να μοιραστούν τις σκέψεις τους και τις αγωνίες τους, και αν μη τι άλλο να διασκεδάσουν!

beauty.protothema@gmail.com 


Nina
«Αντικρύζοντας αυτά τα μοντέλα, συνειδητοποίησα πως ουδέποτε στην ενήλικη ζωή μου δεν ήμουνα τόσο αδύνατη ή άσπρη.  Νομίζω πως αν δεν κοιτούσα με τόση εμμονή το μοντέλο θα φωτογραφιζόμουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση αφού δεν χρειάζεται να είσαι και τόσο τέλεια για να αναδείξεις ένα μαγιό»
Κλείσιμο
 


Allison
«Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, ραγάδες ή άλλα σημάδια στο σώμα τους, αλλά ειλικρινά μόνο εμείς νοιαζόμαστε τόσο πολύ. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν ένα είδος απελευθέρωσης  για μένα και την βρήκα πολύ διασκεδαστική».
 





Sheridan
«Από παλιά χάζευα τις φωτογραφίες αυτών των μοντέλων κι ήθελα να τους μοιάσω. Υπάρχουν άντρες εκεί έξω που το μόνο σώμα που επιθυμούν είναι αυτό που έχουν εκείνες, αλλά ξέρετε κάτι; Πλέον δεν δίνω δεκάρα».

 

Kristin
«Το να ποζάρω με τόσο σέξυ τρόπο, αυτομάτως σαμπόταρα τον εαυτό μου. Ωστόσο, επειδή πάντα με το σώμα μας είμαστε τρομερά αυστηροί, σας συμβουλεύω όταν κάποιος σας  κάνει κάποιο κοπλιμέντο απλά να το πιστέψετε».
 



Lara
«Μακάρι ο κόσμος να μπορούσε να θαυμάσει κάθε σώμα κι όχι μόνο αυτά που λανσάρουν τα περιοδικά.  Στέλνω αμέτρητα μπράβο στους «αγγέλους», αλλά περισσότερα σ’ εμάς, τις θνητές. Στην τελική ο κόσμος είναι μια πασαρέλα που όλες περπατάμε».
 

Kirsten
Με αυτή τη φωτογράφιση ένιωσα 100% έξω από τα νερά μου. Βλέποντας όμως τις συναδέλφους μου να ποζάρουν με τόση χάρη, ένιωσα πιο άνετα. Το μόνο που μετράει είναι ανεξαρτήτως ποιος είναι ο σωματότυπός σας, να νιώθετε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση».


 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης