Irina Shayk: Μια σταρ στο κόκκινο χαλί των Καννών

Irina Shayk: Μια σταρ στο κόκκινο χαλί των Καννών

Η 29χρονη Ρωσίδα φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα του οίκου Versace της φετινής συλλογής, του οποίου το τεράστιο σκίσιμο στο πλάι άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα σέξι πόδια της

Irina Shayk: Μια σταρ στο κόκκινο χαλί των Καννών
Μετά την υπέροχη εμφάνισή της στο πάρτι του οίκου Chopard στις Κάννες, η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk εμφανίστηκε δυο μέρες μετά στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας “Sicario”, και τράβηξε, για άλλη μια φορά, όλα τα βλέμματα πάνω της.



Η 29χρονη σύντροφος του Αμερικανού ηθοποιού Bradley Cooper φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα του οίκου Versace της φετινής συλλογής, του οποίου το τεράστιο σκίσιμο στο πλάι άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα σέξι πόδια της.

Κλείσιμο


To “Sicario” είναι θρίλερ και στα μεξικάνικα σημαίνει εκτελεστής. Η υπόθεση έχει να κάνει με μια ομάδα Μεξικανών ναρκεμπόρων, οι οποίοι εισβάλλουν στη νομιμότητα των νοτιοδυτικών αμερικανικών συνόρων. Για αντίποινα μια ομάδα Αμερικανών πρακτόρων κάνει το ίδιο. Την ταινία σκηνοθετεί ο Denis Villeneuve και πρωταγωνιστούν οι Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin και Jon Bernthal.



Οσο για τον 40χρονο Cooper, ο ηθοποιός δεν είναι στις Κάννες μαζί με τη σύντροφό του αλλά στο Λονδίνο καθώς κάνει πρόβες για το θεατρικό “The Elephant Man” στο οποίο θα εμφανίζεται την επομενη σεζόν.   









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης