Doutzen Kroes: Παίζοντας ρακέτες στην παραλία

Doutzen Kroes: Παίζοντας ρακέτες στην παραλία

Η Kroes έγινε μητέρα στο τέλος Ιουλίου αλλά όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες κατάφερε να ξαναβρεί την άψογη φόρμα της. Αλλωστε με τόσες ώρες που παίζει ρακέτες καθημερινά, λογικό είναι

Doutzen Kroes: Παίζοντας ρακέτες στην παραλία
Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η πρώην καλλονή της Victoria's Secret Doutzen Kroes εθεάθη με το σύζυγό της Sunnery James σε παραλία στο Μαϊάμι φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό και έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η 30χρονη από την Ολλανδία, η οποία το 2014 προσγειώθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας του γνωστού αμερικανικού οικονομικού περιοδικού “Forbes” με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, μετά τη Gisele, παντρεύτηκε τονDJ James το 2010 στο Αμστερνταμ.

Το ζευγάρι ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Η Kroes έγινε μητέρα, στο τέλος Ιουλίου, αλλά όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες κατάφερε να ξαναβρεί την άψογη φόρμα της. Αλλωστε με τόσες ώρες που παίζει ρακέτες καθημερινά, λογικό είναι.

Η Kroes συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια με τη Victoria's Secret αλλά από τον Ιανουάριο ο γνωστός οίκος μόδας δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της.

Κλείσιμο






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης