Amal Alamuddin: Δεν ήταν πάντα τόσο καλόγουστη

Amal Alamuddin: Δεν ήταν πάντα τόσο καλόγουστη

Η νέα σύζυγος του μέχρι πρότινος ορκισμένου εργένη George Clooney έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλά... μήπως πριν γνωρίσει τον George ήταν τόσο ιδιαίτερο που έμοιαζε κακόγουστο; 

Amal Alamuddin: Δεν ήταν πάντα τόσο καλόγουστη
Η Βρετανίδα δικηγόρος θάμπωσε με το ιδιαίτερο στυλ της και τα εντυπωσιακά σύνολα της στο τετραήμερο του γάμου της στη Βενετία.

Πριν γνωρίσει όμως τον George Clooney, ή μάλλον πριν την αναλάβουν οι στυλίστες του, μήπως ήταν λίγο... κακόγουστη;

Δείτε φωτογραφίες της 36χρονης δικηγορίνας που σύμφωνα με πολλά περιοδικά δείχνουν πως το στυλ της Amal είναι τόσο περίεργο που μάλλον θα το έλεγε κανείς κακόγουστο.

Η εμφάνιση της με σκισμένο τζιν, με κακό ροζ μανικιούρ και περίεργα καλτσάκια με φραμπαλάδες, σόκαρε τις απανταχού στυλίστριες.

Κλείσιμο



 




Η επιλογή παπουτσιών είναι πάντα περίεργη και θα λέγαμε πως σε δύο εμφανίσεις της, διάλεξε καθόλου κολακευτικά ανδρικά σκαρπίνια (brogues όπως λέγονται) σε περίεργα χρώματα και με γυαλιστερά δέρματα, με συνδυασμούς φλοράλ στα ρούχα. Ολόσωμο λαχούρι και λουστρίνι.... όχι Αμάλ φωνάζουν τα περιοδικά μόδας.






Όσο για τις πλατφόρμες που επιλέγει...σε συνδυασμό με στρατιωτική περιβολή... μηδέν εις το πηλίκον βάζουν οι editors των περιοδικών μόδας.



Τα ρούχα «δουλειάς» της ήταν πάντα ένα με δύο νούμερα μεγαλύτερα.. σαν να φορούσε δανεικά της μαμάς της (που είναι λίγο γεματούλα)





Η ιδέα της για «ντύσιμο διακοπών» είναι σαν ένα αγοράκι που φοράει το κοστούμι του πατέρα του... η σαν ένα κοριτσάκι που φόρεσε την κουρτίνα του παιδικού του δωματίου...





Και δείτε το στυλ της όσο σοβάρευε η σχέση της... και πλησίαζε στην ημερομηνία του γάμου της. Προφανώς κάποιος της είπε ότι τα μονόχρωμα καλοραμμένα ρούχα είναι πιο σικ επιλογή...






Άσε που οι κακές γλώσσες λένε ότι προσφάτως πείραξε και την μυτούλα της... Δείτε εδώ φωτογραφία από το 2009. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης