Kendall Jenner: Τόπλες στο περιοδικό “Love”

Kendall Jenner: Τόπλες στο περιοδικό “Love”

Η 18χρονη της οικογένειας Kardashians, η οποία έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα στα μεγαλύτερα fashion shows, όπως αυτά των Givenchy, Marc Jacobs, Chanel, θεωρείται ως ένα από τα πιο ταλαντούχα ανερχόμενα μοντέλα, με κασέ που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει

Kendall Jenner: Τόπλες στο περιοδικό “Love”
Στο φακό του David Sims για το περιοδικό “Love” πόζαρε τόπλες η Kendall Jenner, η οποία μετά την εμφάνισή της στο περιοδικό μόδας “Vogue” δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται για εξώφυλλα και editorials μόδας.

Η 18χρονη της οικογένειας Kardashians, η οποία έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα στα μεγαλύτερα fashion shows, όπως αυτά των Givenchy, Marc Jacobs, Chanel, θεωρείται ως ένα από τα πιο ταλαντούχα ανερχόμενα μοντέλα, με κασέ που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Παράλληλα με το μόντελινγκ η Kendall εμφανίζεται και στο γνωστό τηλεριάλιτι των Kardashians, το οποίο προβάλλεται από τον Οκτώβριο του 2007 στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι “E!”.

Πρόσφατα η Kendal αγόρασε ένα υπέροχο σπίτι στο Δυτικό Χόλιγουντ στο οποίο θα μετακομίσει μόνη της σύντομα, αφήνοντας την υπόλοιπη οικογένεια των Kardashians. Για αυτό μάλιστα οι γονείς της είχαν διαφωνήσει καθώς η μητέρα της θεωρούσε ότι είναι πολύ μικρή ακόμα για κάτι τέτοιο.


Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης