Joanna Krupa: Σέξι πόζες σε παραλία του Μαϊάμι

Joanna Krupa: Σέξι πόζες σε παραλία του Μαϊάμι

Η Krupa είναι παντρεμένη με τον πάμπλουτο επιχειρηματία, γνωστό ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων στο Μαϊάμι, Romain Zago. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια εμφανίσεις ως host στα μαγαζιά εκείνου

Joanna Krupa: Σέξι πόζες σε παραλία του Μαϊάμι
Λίγες μέρες μετά την braless εμφάνισή της σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λος Αντζελες, που σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά, η Joanna Krupa «πέταξε» μέχρι το Μαϊάμι για να φωτογραφηθεί σε παραλία με τα μαγιό γνωστής εταιρείας.

Κλείσιμο

Η 35χρονη Αμερικανοπολωνέζα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό ριάλι «The Real Housewives», είναι μοντέλο και έχει ψηφιστεί από τα αντρικά περιοδικά ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Εχει επίσης εμφανιστεί δυο φορές στο εξώφυλλο του «Playboy».



Είναι παντρεμένη με τον πάμπλουτο επιχειρηματία, γνωστό ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων στο Μαϊάμι, Romain Zago. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη ξεκίνησε εμφανίσεις ως host στα μαγαζιά εκείνου. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2010 και παντρεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2013 στην Καλιφόρνια. Ο γάμος τους ήταν στην κυριολεξία ένας γάμος υπερπαραγωγή που στοίχισε 1 εκατομ. δολάρια.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης