Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, χθες, στην Εθνική Οδό και παρόλο που το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, ο ίδιος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ «Μεσημέρι».
«Χθες το βράδυ ήμουν 9 το βράδυ στον Κηφισό, στο ποτάμι. Και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησύχησα και πήγα δεξιά να δω αν οι άνθρωποι που τράκαραν είναι καλά. Βλέπω απέναντί μου να βγαίνει από το αυτοκίνητο ο Ουγγαρέζος. Τράκαρε χθες το βράδυ. Του στέλνω μήνυμα αν είναι καλά γιατί δε μπορούσα να περάσω απέναντι στην Εθνική. Μου είπε «μόλις τράκαρα, πριν ένα λεπτό. Είμαι καλά. Πού το ξέρεις;». Tου λέω, «είμαι απέναντί σου». Έπαθε σοκ. Δε χτύπησε, ήταν καλά. Το αυτοκίνητο ήταν παλιοσίδερα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.