Nomads: Game over για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Nomads: Game over για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Μεγάλη νίκη για την Βασιλική Μιλλούση που επιλέχθηκε από το κοινό να αγωνιστεί με το γνωστό μοντέλο - Σώθηκε η Δήμητρα Φραντζή - Ξεκίνησε η διαδικασία αποχώρησης του επόμενου παίκτη

Nomads: Game over για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!
Κι όμως, όλα γίνονται! Το σημερινό επεισόδιο του Nomads θα μπορούσε να είναι το τρέιλερ για τα επόμενα - αν υπάρξουν - Nomads, καθώς όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες!

Το κοινό αποφάσισε ότι ήθελε τη Δήμητρα Φραντζή να παραμείνει στις Φιλιππίνες και ότι ένας εκ των Δημήτρη Αλεξάνδρου και Βασιλικής Μιλλούση έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Με έναν συνδυασμό αγωνισμάτων που απαιτούσαν άλλο ισορροπία, άλλο σημάδι, άλλο δύναμη, η μικρόσωμη Βασιλική αποδείχθηκε τεράστια και κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη με συνολικό σκορ 7-4. Το δεύτερο σκέλος αφορούσε στο «χτίσιμο» ενός πύργου από κάρτες με το νικητή να είναι όποιος θα είχε τον ψηλότερο μετά το πέρας 4 λεπτών. Και πάλι η Βασιλική ήταν εκείνη που κέρδισε με άνεση και μαζί εξασφάλισε και την παραμονή της στο παιχνίδι!

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής παραλίγο να καταρρεύσει μετά το τέλος, όχι από την κούραση, αλλά από την συγκίνηση, καθώς έτρεμε ολόκληρη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ψύχραιμος, πήγε κατευθείαν κοντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τον αποχαιρετήσουν οι υπόλοιποι παίκτες προτού αποχωρήσει. 
Κλείσιμο



 
Αφού ακούστηκαν όλα τα γνωστά... ευχολόγια όπως για κάθε παίκτη που φεύγει, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από τον Αλεξάνδρου, κανένας παίκτης δεν θα φεύγει για Ελλάδα, παρά θα μένει στο Παλαουάν και στη βίλα, ώστε να ζήσουν όλοι μαζί τον τελικό. Η χαρά του γνωστού μοντέλου ήταν απερίγραπτη, ιδίως όταν άκουσε ότι στη βίλα είναι ακόμη η νεαρή Φιλιππινέζα που τους έφτιαχνε φαγητό και ήταν πολύ ευχάριστη παρέα.

Φυσικά ο Δημήτρης δεν θα μείνει για πολύ μόνος του στη βίλα, καθώς ήδη ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής των επόμενων μονομάχων που θα αγωνιστούν την Πέμπτη. Το κοινό είναι και πάλι εκείνο που θα αποφασίσει ποιους θέλει να δει να φτάνουν μέχρι την 12η και τελευταία εβδομάδα στο Nomads και ποιοι θέλει να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης