Γιάννης Σπαλιάρας: «Πιο πολύ φίλος είμαι με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Πιο πολύ φίλος είμαι με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη»

Οι πρώτες δηλώσεις του «Σπαλ» κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Πιο πολύ φίλος είμαι με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη»
Εκτός «Survivor» βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Σπαλιάρας. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, ο παρουσιαστής και μοντέλο έχασε την ευκαιρία να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία που θα τον έστελνε απευθείας στον ημιτελικό και βάσει της κατάταξης που είχε διαμορφωθεί από την 24ώρη ψηφοφορία του κοινού, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για τις φιλίες που έκανε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Κλείσιμο
«Πολύ μεγάλη εμπειρία, πολύ δύσκολη… Μου έλειψε η πατρίδα, είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για όλη τη στήριξη. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που έκανα όλη αυτή τη διαδρομή, είχα και προβλήματα τραυματισμών και όλα τα παιδιά που έφτασαν το αξίζουν και με το παραπάνω»,
δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Στεναχωρήθηκε όταν τον έδιωξαν οι Διάσημοι; «Καθόλου, μου βγήκε σε καλό. Πέρασα πολύ καλύτερα, έκανα μια πολύ μεγάλη διαδρομή, οπότε όλα καλά. Είμαστε κάποια παιδιά με έντονο χαρακτήρα και οι συνθήκες ήταν δύσκολες, οπότε πολλές φορές οι αντιδράσεις ήταν υπερβολικές»
, απάντησε.

Τι του έλειψε περισσότερο τους πέντε μήνες που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο; «Μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου και το φαγητό. Μίλησα με τη μητέρα μου μόλις τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για όλη αυτή την αγάπη, το κατάλαβα από τις ψηφοφορίες, να είναι όλοι καλά»,
απάντησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στους φίλους που απέκτησε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. «Πιο πολύ φίλος είμαι με τον Ντάνο και με τον Γιώργο Χρανιώτη», είπε ο παρουσιαστής και μοντέλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης