Survivor: Στους Μαχητές η ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Μπο-Κοκκινάκης

Survivor: Στους Μαχητές η ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Μπο-Κοκκινάκης

Κέρδισαν με 10-9 τους Διάσημους με κορυφαίο τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Οι Διάσημοι ψήφισαν Κοκκινάκη (3 ψήφοι) και ο Χρανιώτης που είχε την ατομική ασυλία ψήφισε Μπο

Survivor: Στους Μαχητές η ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Μπο-Κοκκινάκης
Ένα ακόμη ντέρμπι έζησαν όσοι παρακολούθησαν το αποψινό επεισόδιο του Survivor, ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές, από το οποίο βγήκαν νικητές οι δεύτεροι.

Το τελικό 10-9 δείχνει την απίστευτη μάχη που εξελίχθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να είναι εκείνος που χαμογέλασε τελευταίος, καθώς αποδείχθηκε καλύτερος στο σημάδι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και πετυχαίνοντας γρηγορότερα τους δύο στο΄χους που χρειάζονταν, έστειλε τους συμπαίκτες του... στα ουράνια, καθώς μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για αγώνισμα ασυλίας.

Στη δύσκολη θέση να βρεθούν στο συμβούλιο και να ψηφίσουν τους υποψήφιους για αποχώρηση οι Διάσημοι, με τον τυχερό να είναι ο Γιώργος Χρανιώτης που κέρδισε την ατομική ασυλία και έτσι απέφυγε να είναι ένας από τους υποψήφιους.

Και στο συμβούλιο παίχτηκε ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη, όμως ο δεύτερος συγκέντρωσε τρεις ψήφους έναντι δύο του Μπο και ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Τον... τάκο όμως δεν γλίτωσε και ο Μπο, καθώς αποτέλεσε την επιλογή του Χρανιώτη για τη δεύτερη υποψηφιότητα.
Κλείσιμο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την Πέμπτη οι Διάσημοι θα έχουν ένα μέλος λιγότερο στην παρέα τους...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης