Survivor: Ξένο σώμα και στους Μαχητές ο Σπαλιάρας - Στα όρια της... σύρραξης οι δύο ομάδες

Survivor: Ξένο σώμα και στους Μαχητές ο Σπαλιάρας - Στα όρια της... σύρραξης οι δύο ομάδες

Τα «γαλλικά» στον Μισθοφόρο έκαναν μαντάρα τους Μαχητές, που έχασαν τον αγώνα από τους Διάσημους - Πολλά νεύρα Βασάλος και Μάριος - Έρχεται ένταση ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους, με τσακωμό Αναγνωστόπουλου-Αγγελόπουλου και κατηγορίες για κλεψιές

Survivor: Ξένο σώμα και στους Μαχητές ο Σπαλιάρας - Στα όρια της... σύρραξης οι δύο ομάδες
Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξέρει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους δυνατούς παίκτες του Survivor
και να φτάσει στον τελικό βασιζόμενος στα αθλητικά του προσόντα. Γι' αυτό και κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι με κάθε δυνατό τρόπο – και είτε θα αρέσει και θα προχωρήσει, είτε απλά θα φύγει, έχοντας όμως παίξει όλα τα χαρτιά του. Είτε δια της θυματοποίησης, θα καταφέρει να γίνει τόσο συμπαθής, ώστε να υπερκεράσει τους πιο αθλητικούς συμπαίκτες και αντιπάλους, είτε δια της σύγκρουσης, θα κερδίσει όσους φίλους μπορεί στο τηλεοπτικό κοινό και θα αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι και έχοντας καταγράψει την διακριτή του παρουσία. Πάντως, έχει «αναλάβει» εδώ και καιρό να κάνει το Survivor, πιο ενδιαφέρον με τα σκηνικά που στήνει, άλλοτε συνειδητά και άλλοτε χάνοντας τον αυτοέλεγχό του.

Την ίδια ώρα οι τωρινοί συμπαίκτες του δεν χάνουν ευκαιρία να τον βάλουν στο στόχο, με τόσες αφορμές που δίνει – όχι πάντα επειδή έχουν δίκιο. Πιθανόν γνωρίζουν και οι άλλοι με τη σειρά τους ότι ο Σπαλιάρας έχει υψηλή δημοφιλία, γι’ αυτό και δεν ξεκουμπίζεται από το παιχνίδι, παρότι έχει ψηφιστεί για αποχώρηση πολλές φορές. Και φυσικά εκμεταλλεύονται κάθε λάθος του ή οποιαδήποτε αφορμή έτσι κι αλλιώς, για να του προκαλέσουν φθορά και να τον έχουν μονίμως στον τάκο.

Κλείσιμο
Το «ζήτημα Σπαλιάρας» προκαλεί μία εστία έντασης στο παιχνίδι και αφορά σε αυτή τη φάση κυρίως τους Μαχητές. Ωστόσο, όσο προχωρά το Survivor, προς την τελική του ευθεία και τα έπαθλα αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία, καθότι είναι και αρκετά «γενναιόδωρα», τρόπον τινά, τόσο αυξάνει η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά την κοινή μάχη κατά των παικτών του τουρκικού Survivor έχει πάει ήδη περίπατο πριν καν να περάσουν ελάχιστες μέρες. Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται ότι Μαχητές και Διάσημοι ερίζουν τόσο πολύ για τη νίκη, που οι Μπλε κατηγορούν τους Κόκκινους ότι δεν τήρησαν τους κανόνες των αγωνισμάτων! Αναγνωστόπουλος και Αγγελόπουλος, δύο εκ των πιο οξύθυμων παικτών, που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό στο νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας διαπληκτίζονται ανοιχτά με τον πρώτο να εξαπολύει κατηγορίες ότι ο δεύτερος έκλεψε στη διάρκεια του αγώνα! Το κλίμα φαίνεται γενικά ηλεκτρισμένο μεταξύ των δύο πάγκων στη διάρκεια του αγώνα και όλα δείχνουν ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα αργήσει η ώρα που θα πιαστούν στα χέρια.

Οι παίκτες αρχίζουν πλέον να βγάζουν τα ξίφη από τα θηκάρια τους, ξέροντας ότι σε αυτή τη στροφή είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου» - με αγωνιστικούς όρους πάντα. Κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανένα και όλοι είναι αποφασισμένοι να… κόψουν λαρύγγια, που λένε, για να επικρατήσουν έναντι των αντιπάλων τους για τον τελικό.

Η ένταση έτσι κι αλλιώς υπάρχει και εντός των ομάδων και όχι μόνο στους Μαχητές, με επίκεντρο τον Σπαλιάρα, αλλά και στους Διάσημους. Εκεί υπάρχει ο παράγοντας «Αγγελόπουλος», που φαίνεται να διεκδικεί και πάλι ηγετικό ρόλο, στηριζόμενος στο ότι είναι ο καλύτερος αγωνιστικά και στις καλές εμφανίσεις που έκανε τελευταία, ειδικά στο ελληνοτουρκικό διήμερο. Πιέζει τους συμπαίκτες, φωνάζει, καθοδηγεί, επικρίνει, συχνά δε ξεπερνώντας τα όρια αντοχής και ανοχής των άλλων. Το πότε θα ξεσπάσει και εκείνο το ηφαίστειο είναι θέμα χρόνου και αφορμών.


Σπαλιάρας VS Μισθοφόρος
Η έλευση του Σπαλιάρα στη ομάδα των Μαχητών ποτέ δεν πολυάρεσε στον Αναγνωστόπουλο, ούτε όμως και στον Μάριο. Ο Μισθοφόρος ήταν ο πιο δραστήριος παρασκηνιακός παίκτης (μαζί με τον Αργιανίδη, τον οποίο… καθάρισε στεγνά βέβαια) και επιδίωκε πάντα να έχει καθοριστικό ρόλο στις διεργασίες της ομάδας. Τον Κύπριο αναγκαστικά τον αποδεχόταν, αφού ο Μάριος είναι εξαίρετος αγωνιστικά, αλλά τον Σπαλιάρα δεν τον είδε με καλό μάτι, ειδικά όταν ο τελευταίος άρχισε να ανακατεύει τις ισορροπίες και να κάνει διάφορα. Μεγάλο πρόβλημα είχε ο Μισθοφόρος με την αγωνιστική μετριότητα του Σπαλιάρα, αφού τρελαίνεται όταν χάνει και βλέπει ότι ο παρουσιαστής τού κοστίζει έπαθλα.

Το χθεσινό επεισόδιο όμως ήταν από τα απροσδόκητα.

Ο Αναγνωστόπουλος, που γενικά δεν διεκδικεί να τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών, αλλά πάντως μία αντίληψη την έχει, θέλησε να δώσει οδηγίες στον Σπαλιάρα για το παζλ που είχε ο αγώνας. Με τα παζλ ο Σπαλιάρας είναι τσακωμένος – και δεν είναι ο μόνος στο Survivor! Ο Μισθοφόρος λοιπόν καταλαβαίνοντας ότι ο Σπαλιάρας θα τα κάνει μούσκεμα και θα του ανεβάσει την πίεση, προσπάθησε να του εξηγήσει πώς λειτουργεί το πράγμα. Τι το ήθελε; Μόλις έφτασε η ώρα, για να δείξει ο Σπαλιάρας τι κατάλαβε, - στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, κόντρα στον Κοκκινάκη – κέρωσε! Είχε κολλήσει στο τελευταίο (!!!) κομμάτι και δεν καταλάβαινε πώς έπρεπε να το τοποθετήσει. Ήθελε όντως μεγάλη προσπάθεια για να μην μπορείς να βάλεις ένα κομμάτι σε μία δεδομένη θέση – είναι απορίας άξιον αν και πώς παρκάρει αυτός ο άνθρωπος, εκτός κι αν χρειάζεται τρία στρέμματα οικοδομήσιμα, για να βάλει ένα αυτοκίνητο!

Φυσικά έχασε από τον Κοκκινάκη, που έκανε κι αυτός φιλότιμες προσπάθειες για να μην κερδίσει το παιχνίδι. Με το που λήγει ο αγώνας, ο Μισθοφόρος έκανε το… λάθος να πει στον Σπαλιάρα «στο είπα πώς να το κάνεις». Έξαλλος ο Σπαλιάρας άρχισε να τον… βρίζει, αφήνοντας όλους σύξυλους. Ο Αναγνωστόπουλος απέφυγε να απαντήσει, όμως το κλίμα είχε χαλάσει ήδη στους μαχητές.

Μόλις τέλειωσε το παιχνίδι, το οποίο οι Διάσημοι κέρδισαν άνετα με 10-7 και ο Τανιμανίδης ρώτησε τι γίνεται, ο Μισθοφόρος έριξε την πρώτη μπηχτή. «Να προσέχουμε τι λέμε. Να βουτάμε το μπισκότο μέσα στο γάλα πρώτα» είπε, προσαρμόζοντας την κανονική φράση «βούτα τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις», προφανώς επηρεασμένος από την πείνα του – μπισκότα ονειρεύεται. Ο Σπαλιάρας εκεί έκανε την… κουκουβάγια. Κοίταγε απλώς με γουρλωτά μάτια.

 
«Δημόσιος υπάλληλος»
Όταν οι Μαχητές αποσύρθηκαν στην καλύβα τους, ξέσπασε θύελλα. Το χορό των επικρίσεων στον Σπαλιάρα τον έσυρε ο Μάριος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Σπαλιάρα «δημόσιο υπάλληλο», που δεν καταλαβαίνει και δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Survivor. Ο Κύπριος μάλιστα είχε και άποψη για το χαρακτήρα του παιχνιδιού. «Είναι αθλητικό Survivor» είπε, για να δείξει ότι ο Σπαλιάρας δεν έχει καμία δουλειά εκεί και κακώς κάθεται ακόμα στην Καραϊβική. «Παίζουμε για την ομάδα και άρα ο καθένας πρέπει να προσφέρει» είπε και ήταν τόσο θυμωμένος που μιλούσε στα… Κυπριακά!

Ο Βασάλος έδειχνε να συμμερίζεται τις απόψεις του, αλλά δεν ανακατεύτηκε και πολύ – έχει το μυαλό του στην Σαμπριέ ακόμα – αν και στο σημερινό αγώνα δείχνει να εκνευρίζεται κι αυτός μαζί του και να του ζητά να μη λέει πολλά λόγια!

Ο Μισθοφόρος παρενέβη και έστειλε αμέσως το σήμα: «Εμείς οι τέσσερις έχουμε μάθει αλλιώς» τόνισε, ξεχωρίζοντας αμέσως τον Σπαλιάρα από όλα τα παλιά μέλη της ομάδας, επιβεβαιώνοντας την απομόνωση του ψηλού. Έτοιμος ήταν να τον βάλει σε καραντίνα δηλαδή και πάντως ξεκαθάρισε έτσι ότι τον θεωρούν ξένο σώμα στην ομάδα!

Ψύχραιμος ο Μισθοφόρος εξέφρασε τη δυσφορία του για τη συμπεριφορά του Σπαλιάρα και δεν συγκινήθηκε από τα όσα διευκρίνισε ο τελευταίος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και εξήγησε ότι ξέσπασε γιατί ο Μισθοφόρος του είπε μεν σωστά πράγματα, αλλά με λάθος τρόπο.

Αργότερα ο Μισθοφόρος έριξε ένα «θάψιμο», χειρότερο κι από κείνο που έκαναν στην Ούμα Θέρμαν στο «Kill Bill 2». Τον είπε ηλικιωμένο, που προσφέρει τα λιγότερα και όλοι κάνουν υπομονή μαζί του. Αν τα άκουγε ο Σπαλιάρας ή θα συνέχιζε τα… «γαλλικά» ή θα έπαιρνε το αεροπλάνο να γυρίσει στην Αθήνα.

Επειδή όμως δεν τα άκουσε, το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής, έδειξε να έχει τη δική του θεώρηση για τα όσα συμβαίνουν: είδε ότι η ενσωμάτωσή του στην ομάδα των Μαχητών ήταν «καλή» - προφανώς θα τη θεωρούσε κακή, μόνο αν τον πέταγαν στη θάλασσα! Μάλιστα επέμεινε ότι το πρόβλημα των Μαχητών είναι ότι χωρίζονται σε δύο υπο-ομάδες (Μισθοφόρος και Σάρα από τη μία, Μάριος και Βασάλος από την άλλη) και ότι ο ίδιος δεν θέλει να μπει σε καμία από αυτές! Αλλού γι’ αλλού δηλαδή, εκτός κι αν δουλεύει συνειδητά όλο τον κόσμο, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει!


Αγώνας λαθών και ατυχημάτων 
Ο χθεσινός αγώνας κρίθηκε στην τύχη, στην αντίληψη του χώρου, τη δύναμη, την ευστοχία, αλλά κυρίως στην ψυχραιμία και την ηρεμία που έδειχναν ή δεν έδειχναν οι διαγωνιζόμενοι.

Ο στίβος δεν ευνοούσε a priori κανέναν. Αποδείχθηκε όμως ότι οι δυνατοί παίκτες είχαν περισσότερη τύχη από άλλες περιπτώσεις, ενώ όσοι διαχειρίστηκαν τα προβλήματα καλύτερα, είχαν προβάδισμα. Αναγκαίος όρος πάντως ήταν να μπορούν να φτιάξουν ένα υποτυπώδες παζλ. Και σε αυτό τον τομέα έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι δεν έχει μαζευτεί και το αφάν γκατέ (enfant gâté) της πανεπιστημιακής κοινότητας στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Οι συνθήκες πάντως ήταν άγριες. Οι παίκτες έσερναν ένα άρμα, σαν μονομάχοι στο Κολοσσαίο, και έπρεπε σε μία διαδρομή με αρκετά εμπόδια, να σταματήσουν σε τέσσερα σημεία για να μαζέψουν τα κομμάτια, με τα οποία θα φτιάξουν το παζλ, για να φτάσουν σε μία εξέδρα από την οποία θα έριχναν βολές επιχειρώντας να βάλουν δύο μπαλάκια, με γκελ, στο καλάθι.

Δεν ήταν δα και κανένας άθλος σαν του Ηρακλή, αλλά μέσα στη βιασύνη και την αφηρημάδα τους, οι παίκτες έκαναν πολλά λάθη. Μάλιστα ο Βασάλος γλίστρησε κάποια στιγμή και έπεσε με το στήθος άσχημα. Ο αγώνας διακόπηκε για λίγο, όμως διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ο νεαρός με τις κατακτήσεις στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, συνέχισε, αλλά φανερά επηρεασμένος έχασε από τον Κοκκινάκη.



Οι παίκτες έχαναν τον έλεγχο του άρματος, ενώ δυσκολεύονταν να μαζέψουν τα κομμάτια του παζλ. Άλλοτε τα ξεχνούσαν εντελώς και γύριζαν πίσω και κάποιες φορές τους έπεφταν από το άρμα. Αν τους βάζαν αυτούς στα χωράφια να μαζέψουν τα καπνά, θα είχαν καταστραφεί ο Παπαστράτος και ο Καρέλιας μαζί!


Σάρωσαν Ευρυδίκη, Κοκκινάκης, Αγγελόπουλος
Στον πρώτο αγώνα κέρδισε ο Μάριος τον Χρανιώτη, που έδειξε ότι είναι για λύπηση. Στη συνέχεια ο Σπαλιάρας έχασε τον επίμαχο αγώνα με τα βρισίδια, από τον Κοκκινάκη – ο Σπαλιάρας επιβεβαίωσε εκεί ότι έχει ανεξάντλητο ρεπερτόριο στην ήττα, μπορεί να χάσει με κάθε δυνατό τρόπο!



Στη συνέχεια φάνηκε πού θα κρινόταν το έπαθλο χθες: Η Ευρυδίκη νίκησε άνετα με τη Σάρα να δείχνει ότι είχε τεράστιο πρόβλημα στο να σύρει το άρμα.

Ο Αναγνωστόπουλος πήγε στον αγώνα με τον Μπο έχοντας πίσω του τον Σπαλιάρα να του φωνάζει «σφάξε». Ο Μισθοφόρος έφτασε πρώτος στις βολές, αφού ο Μπο έβλεπε το παζλ σαν να ήταν ο κύβος του Ρούμπικ. Επειδή όμως χθες ήταν πιο εύκολο να γεμίσει το καλάθι της νοικοκυράς σε περίοδο μνημονίου, παρά να βάλει ο Αναγνωστόπουλος τις βολές στο καλάθι, ο Μπο τον έφτασε και «έκλεψε» το ματς.

Ο Βασάλος έπιασε όμως ανέτοιμο τον Αγγελόπουλο και μείωσε σε 3-2.

Μετά έγινε η τιτανομαχία Σπαλιάρα – Χρανιώτη. Ο τελευταίος έκανε κάθε δυνατό και αδύνατο λάθος, με αποτέλεσμα να πετύχει το ακατόρθωτο: έχασε από τον Σπαλιάρα! Έτσι όπως χειρίστηκε το παιχνίδι ο Χρανιώτης έδειξε ότι θα μπορούσε άνετα να πάρει τη θέση ενός εκ των Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς στη πασίγνωστη ταινία που τους καθιέρωσε «Ηλίθιος και Πανηλίθιος». Ο Χρανιώτης δεν θα χρειαζόταν καν το υποκριτικό του ταλέντο για να διαπρέψει!

Στη συνέχεια ο Μάριος καθάρισε σαν αβγό τον θλιβερό Μπο, που έμεινε να κοιτάει το παζλ σαν κινέζος τουρίστας την Ακρόπολη – αποσβολωμένος.

Η Ευρυδίκη ξανακέρδισε όμως τη Σάρα, ο δε Αγγελόπουλος τον απογοητευτικό Μισθοφόρο, που είχε καταρρεύσει ψυχολογικά από την επίθεση του Σπαλιάρα και ο Κοκκινάκης έστειλε τον Βασάλο να κλωτσάει χορτάρια, από τα νεύρα του, που έχασε από τον πολίστα.



Και μετά ήρθε ξανά ο Σπαλιάρας, ο οποίος έπιασε κορόιδο τον Μπο, που έριχνε τις μπάλες σαν να καίγανε. Ο Σπαλιάρας έκανε έναν τρελό πανηγυρισμό, αφού πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που δίπλωσε νίκες στο Survivor. Φώναζε και χτυπιόταν σε τέτοιο βαθμό, που ο Μπο δεν άντεξε και επαναλάμβανε κοροϊδευτικά τους ήχους, που έβγαζε ο Σπαλιάρας.       

Ο Μάριος δεν ήταν σε καλή μέρα επίσης, με αποτέλεσμα να χάσει από τον Αγγελόπουλο, η Ευρυδίκη νίκησε και πάλι την πελάτισσα χθες Σάρα και ο Κοκκινάκης έστειλε για βρούβες τον Μισθοφόρο, που έδειχνε εντελώς ανόρεκτος.

Με το σκορ 9-5 δύσκολα οι Μαχητές είχαν τύχη. Απλά ο Βασάλος νίκησε τον ανεκδιήγητο Χρανιώτη και ο Μάριος τον Κοκκινάκη, πριν ο Αγγελόπουλος, που στο μεταξύ προσαρμόστηκε πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα, πάρει την καθοριστική νίκη επί του Βασάλου. Ο τελευταίος σφύριζε από τα νεύρα του σαν χύτρα ταχύτητας. Τράβηξε για τη θάλασσα, μετά ξάπλωσε χτυπιόταν, γενικά έδειχνε να μην αντέχει στην ιδέα ότι μπορεί να μάθει η Σαμπριέ ότι τα πήγε μέτρια στον αγώνα.   



Μετά τη νίκη των Διάσημων, ο Αγγελόπουλος έπαθε κρίση μεγαλείου και άρχισε να λέει διάφορα σαν εκείνα, που ξεστόμιζε κι ο Μάριος σε προηγούμενους αγώνες. «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο άνετα, εμείς κάναμε λάθη, δεν κέρδισαν εκείνοι όσα ματς κέρδισαν» και άλλα τέτοια έλεγε, ανάμεσα σε κάτι «δόξα σοι ο Θεός» και «δόξα σοι ο Θεός»! Μόνο το σταυρό του δεν έκανε πάλι, να μας τρελάνει όλους.

Αργότερα βέβαια, μπροστά στον Σάκη Τανιμανίδη έκανε το κουνάβι και έδινε συγχαρητήρια στους αντίπαλους για την καλή εμφάνισή τους!!! Δεν είχε το σθένος να υποστηρίξει αυτό που πίστευε, ότι δηλαδή οι Μαχητές ήταν για διακόρευση χθες και τη γλίτωσαν φτηνά χάνοντας με 10-7 μόλις.

Αλλά και ο Σπαλιάρας ήταν μία από τα ίδια: «Το είχαμε το ματς και το χάσαμε από ατομικά λάθη» έλεγε μάλλον ακατάληπτα! Πάντως οι δύο νίκες του πήγαν τζάμπα και θα έχει να το λέει τώρα.

 
Το έπαθλο: Αντικουνουπικά και καταρράκτες! 
Μόλις ο Σάκης μάζεψε τους παίκτες γύρω του και τους ανακοίνωσε το χθεσινό έπαθλο παραλίγο να κληθεί το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. Τους κοψοχόλιασε κανονικά., όταν τους ανακοίνωσε ότι οι νικητές θα κέρδιζαν αντικουνουπικά! Φαγητό περίμεναν και τους είπε ο Σάκης για κάτι αλοιφές! Αυτό σήκωνε μέχρι και μήνυση για βασανιστήρια και σαδιστική συμπεριφορά. Ευτυχώς ο παρουσιαστής έκανε απλώς επίδειξη σαρδόνιου χιούμορ και πρόσθεσε ότι στο έπαθλο περιλαμβάνεται  ένα πικ νικ, με πλούσιο φαγητό δίπλα σε κάτι εξωτικούς καταρράκτες στα ορεινά του νησιού. Εκεί ήταν που πήγε ξανά στη θέση της η ψυχή του Μπο, η οποία είχε κάνει μία βολτίτσα στην Κούλουρη κι αρνιόταν να γυρίσει πίσω.

Η Ευρυδίκη πάντως ήταν ενθουσιασμένη με τα αντικουνουπικά και αποκάλυψε άθελά της ότι τουλάχιστον ο Κοκκινάκης την ξύνει τη νύχτα, γιατί έχει φαγούρα από τα μπαμπέσικα τσιμπήματα. Ο Κοκκινάκης πάλι διαπίστωσε ότι τα κουνούπια άρχισαν να τους τσιμπάνε μόλις έφυγε η Λάουρα – ή απλά αναπόλησε τη Λάουρα, ή όταν ήταν η ξανθιά παρουσιάστρια στο νησί τα κουνούπια την προτιμούσαν ως γλυκοαίματη.


Ο Ρουβάς
Στο αποψινό επεισόδιο εμφανίζεται επιτέλους ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής θα μείνει για να 24ωρο στις καλύβες, μέσα στις συνθήκες  που ζουν οι παίκτες.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης