Η Ειρήνη Παπαδοπούλου καλεσμένη σήμερα στο Survivor Panorama

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου καλεσμένη σήμερα στο Survivor Panorama

Αναμένεται να απαντήσει στις ερωτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη και του κοινού

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου καλεσμένη σήμερα στο Survivor Panorama
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα είναι η σημερινή καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Survivor Panorama». 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι θα βρεθεί σήμερα στις 16.00 στο πλατό του ΣΚΑΪ για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν από την παρουσιάστρια και το κοινό. Η παρουσία της αναμένεται με ενδιαφέρον αν φυσικά όλα πάνε καλά και εμφανιστεί στην εκπομπή  καθώς τα στελέχη του ΣΚΑΪ επιφυλάσσονται λόγω του ότι πλέον κάποια πρόσωπα αλλά και κάποια γεγονότα ξεφεύγουν της δικής τους αρμοδιότητας, το τελευταίο διάστημα. 

Για παράδειγμα η επιστροφή του Στέλιου Χανταμπάκη είχε διαψευστεί επίσημα από το κανάλι του Φαλήρου το βράδυ της Παρασκευής καθώς σε επικοινωνία του ΣΚΑΪ με την παραγωγή είχε γίνει σαφές ότι ο παίκτης θα έμενε κι άλλο στο νησί. Λίγες ώρες μετά από το instagram  του Γιώργου Μανίκα, στενού φίλου του παίκτη, εμφανίστηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης να φτάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κάτι που εξόργισε την παραγωγή. Κι αυτό διότι η επιστροφή του ήθελαν να κρατηθεί μυστική για λόγους ασφαλείας. 

Μετά από αυτό άλλο ένα περιστατικό δυσαρέστησε το κανάλι καθώς ο παίκτης επέλεξε να δώσει συνέντευξη στο People αυτής της Κυριακής αν και του είχε ζητηθεί συνέντευξη για την εκπομπή Survivor Panorama. Ωστόσο  δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο πλατό τις επόμενες ημέρες και να αποκαλύψει επιτέλους όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα των “Διασήμων” και την περίφημη κλίκα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης