«Πάμε Πακέτο»: Έξαλλη η Βίκυ Χατζηβασιλείου με αποστολέα πακέτου

«Πάμε Πακέτο»: Έξαλλη η Βίκυ Χατζηβασιλείου με αποστολέα πακέτου

«Στην πορεία της κουβέντας, άρχισα να αγωνίω μήπως απόψε γίνεται χρήση της εκπομπής για να βγει και άλλη χολή. Δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο!», είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον 19χρονο αποστολέα του πακέτου

«Πάμε Πακέτο»: Έξαλλη η Βίκυ Χατζηβασιλείου με αποστολέα πακέτου
Στο χθεσινό επεισόδιο του «Πάμε Πακέτο», ένας 19χρονος έστειλε ένα πακέτο στη μητέρα του. Μητέρα και γιος ζουν χωριστά τα τελευταία 13 χρόνια, παρότι τους χωρίζουν μόλις λίγα χιλιόμετρα.

Το διαζύγιο των γονιών του έχει αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στη ψυχή του 19χρονου αποστολέα. Ο νεαρός επέλεξε μόνος του να μείνει με τον πατέρα του ενώ με την μητέρα του συναντιούνται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού οι μηνύσεις εκατέρωθεν δεν έχουν σταματήσει ακόμα και σήμερα.

Όταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατάλαβε ότι ο 19χρονος δεν θέλει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την μητέρα του αλλά να της ζητήσει και άλλες ευθύνες, έγινε έξαλλη. «Στην πορεία της κουβέντας, άρχισα να αγωνίω μήπως απόψε γίνεται χρήση της εκπομπής για να βγει και άλλη χολή. Δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο!»
, είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης