Kim Kardashian: «Με τράβηξαν στο κρεβάτι και πίστεψα ότι θα με βιάσουν»

Kim Kardashian: «Με τράβηξαν στο κρεβάτι και πίστεψα ότι θα με βιάσουν»

«Πιάνει τα πόδια μου και δεν φορούσα ρούχα κάτω από το μπουρνούζι. Με τράβηξε προς το μέρος του μπροστά στο κρεβάτι και πίστεψα ότι αυτή είναι η στιγμή που θα με βιάσουν», είπε στην πρεμιέρα του «Keeping Up With the Kardashians»

Kim Kardashian: «Με τράβηξαν στο κρεβάτι και πίστεψα ότι θα με βιάσουν»
Τα εφιαλτικά λεπτά που έζησε στα χέρια των ληστών τον περασμένο Οκτώβριο στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο του Παρισιού περιγράφει στις αδερφές της Khloe και Kourtney η Kim Kardashian.

Η διάσημη τηλεπερσόνα με δάκρυα στα μάτια, στην πρεμιέρα του «Keeping Up With the Kardashians», την Κυριακή, έβγαλε έναν άλλο εαυτό. Εμφανώς ταραγμένη η 36χρονη περιέγραψε λεπτομερώς τις τρομακτικές σκηνές που έζησε στα χέρια των κακοποιών. 

«Πιάνει τα πόδια μου και δεν φορούσα ρούχα κάτω από το μπουρνούζι. Με τράβηξε προς το μέρος του μπροστά στο κρεβάτι και πίστεψα ότι αυτή είναι η στιγμή που θα με βιάσουν. Δεν το έκανε. Μου έδεσε με ταινία τα πόδια και με σημάδευε με το όπλο. Πίστευα ότι απλά θα με σκοτώσουν με μια σφαίρα στο κεφάλι. Προσευχόμουν απλά η Kourtney να έχει μια φυσιολογική ζωή αφότου βρει το πτώμα μου στο κρεβάτι. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Ξέρω πώς πάνε αυτά τα πράγματα».


Κλείσιμο

Η Kim Kardashian, όπως είπε απευθύνθηκε στον θυρωρό που τους πήγε στο δωμάτιό της, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Θα πεθάνουμε; Δεν μπορούν να με καταλάβουν αλλά σε παρακαλώ πες τους ότι έχω παιδιά, έχω οικογένεια, αφήστε με να ζήσω. Τους είπα ότι δεν έχω χρήματα. Με έσυραν στον διάδρομο. Κοίταζα το όπλο και σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής».

Όταν έφυγαν κρύφτηκε σε ένα θάμνο στο μπαλκόνι. «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα όταν έφτασε η αστυνομία γιατί φορούσαν τις ίδιες στολές με τους κλέφτες εκτός από τις μάσκες. Είχαν το όπλο πάνω μου και ήξερα ότι είναι έτοιμοι να με πυροβολήσουν στο κεφάλι. Σας παρακαλώ έχω οικογένεια. Αφήστε με να ζήσω, τους έλεγα. Κοιτούσα τις σκάλες και είχα ελάχιστα δευτερόλεπτα να αποφασίσω. Να τρέξω να σωθώ ή θα με πυροβολήσουν στην πλάτη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτό που πιστεύω ότι συνέβη αφού το έχω σκεφτεί αρκετά είναι ότι υπήρξε πιθανότατα μια ομάδα που μας ακολουθούσε καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Είχα γράψει στο Snapchat πως ήμουν σπίτι και όλοι είχαν βγει έξω οπότε νομίζω ήξεραν ότι ο Pascal Duvier ήταν έξω με την Kourtney και ήμουν μόνη μου. Είχαν αυτή την ευκαιρία και την άρπαξαν».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης