Σταματάει το τραγούδι ο Μάικλ Μπουμπλέ, μέχρι ο 3χρονος γιος του να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο

Σταματάει το τραγούδι ο Μάικλ Μπουμπλέ, μέχρι ο 3χρονος γιος του να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο

Ο Καναδός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Λουισάνα, θα αφοσιωθούν στον 3χρονο γιο τους, Noah που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Σταματάει το τραγούδι ο Μάικλ Μπουμπλέ, μέχρι ο 3χρονος γιος του να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο
Με μια ανάρτηση του στο Facebook, o Καναδός τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ γνωστοποίησε ότι ο 3χρονος γιος του, δίνει μάχη με τον καρκίνο.

                                 
     Ο Μάικλ Μπουμπλέ με τον μικρό Νoah


«Είμαστε συντετριμμένοι από την διάγνωση που έγινε πρόσφατα κι επιβεβαίωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος μας Νoah υποφέρει από καρκίνο, (το παιδί) ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία στις ΗΠA. Η Λουισάνα και εγώ πρέπει να βάλουμε στην αναμονή την καριέρα μας για να αφιερώσουμε όλο τον χρόνο μας και την προσοχή μας στον Νoah και να τον βοηθήσουμε να γίνει καλά. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να προσευχηθείτε για εμάς. Έχουμε μπροστά μας ένα μακρύ ταξίδι και ευχόμαστε ότι έχοντας στο πλευρό μας, την οικογένεια τους φίλους μας και τους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, θα νικήσουμε αυτή τη μάχη. Θεού θέλοντος»,
Κλείσιμο
εγραφε το μήνυμα που έγραψε ο Μπουμπλέ μαζί με την σύζυγό του, την ηθοποιό, Λουισάνα Λοπιλάτο.

Φίλος και συνεργάτης του Μάικλ Μπουμπλέ, επιβεβαιώνει ότι ο Καναδός τραγουδιστής θα σταματήσει να τραγουδά, μέχρι να γίνει καλά ο μικρός γιος του. «Δεν θα τραγουδήσει ξανά μέχρι το παιδί να γίνει καλά! Είμαι σίγουρος!», είπε ο Καναδός μουσικός και φίλος του Μπουμπλέ, Ντέιβιντ Φόστερ στο Entertainment Tonight Canada.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία μεγάλη δίνη. Όπως είναι φυσικό, όλα γύρω του έχουν σωπάσει και εκείνος βρίσκεται μέσα σε αυτή τη δίνη και δεν νομίζω να μπαίνει καθόλου στα social media. Σίγουρα όμως θα αισθάνεται την αγάπη εκατομμυρίων ανθρώπων!».



Ο μικρός Noah διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος και σύμφωνα με τους γιατρούς, η χημειοθεραπείες θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες.

Ο Noah είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού που παντρεύτηκε το 2011. Ο δεύτερος γιος τους γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2016.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης