Λεβέντης: Αν ο Τσίπρας αγαπάει την Ελλάδα, να πάει στον Παυλόπουλο να παραιτηθεί

Λεβέντης: Αν ο Τσίπρας αγαπάει την Ελλάδα, να πάει στον Παυλόπουλο να παραιτηθεί

«Θα είναι για το δικό του καλό, πριν ξεπέσει τελείως» πρόσθεσε ο πρ. της Ένωσης Κεντρώων - Να σχηματιστεί μια κυβέρνηση με 2-3 σοβαρότερους πολιτικούς με αποστολή να βγάλει τη χώρα από την κρίση - Αποκάλυψε ότι είναι δύο οι Τούρκοι που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια - Προέβλεψε μετακινήσεις πολιτικών προς τη ΝΔ

Λεβέντης: Αν ο Τσίπρας αγαπάει την Ελλάδα, να πάει στον Παυλόπουλο να παραιτηθεί
Ο Βασίλης Λεβέντης πάντα μαχητικός και αποκαλυπτικός συνάντησε τον Θέμο στο ΟΛΑ Πρώτη Φορά και σχολίασε όλα τα τεκταινόμενα στην ελληνική πολιτική σκηνή. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συμβούλεψε τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί αν αγαπάει την Ελλάδα. ««Ο Αλέξης Τσίπρας αν αγαπάει την Ελλάδα να πάει στον Παυλόπουλο να παραιτηθεί για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Είναι μια γενναία πράξη αυτή» σημείωσε ο κ. Λεβέντης. «Θα είναι για το δικό του καλό πριν ξεπέσει τελείως. Λίγο σημαντικό είναι αν θα είναι πρωθυπουργός σε αυτή την περίπτωση», συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης. «Όταν τον έβαλε ο Αλαβάνος πρόεδρος δεν του είχαν πει ότι μπορεί να φάει ξύλο» συμπλήρωσε με νόημα ζητώντας από τον Προκόπη Παυλόπουλο «να του τραβήξει τα γκέμια».

Μιλώντας για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου φαίνεται καλός, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είχε κάνει ζημιά στο κέντρο». «Mετά την εκλογή του αρχίζει και μου γίνεται συμπαθής. Και ο Τσιπρας μου είναι συμπαθής. Και οι δύο καλούνται να αντιμετωπίσουν τον περίγυρό τους και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ιστορίας για συναίνεση» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε επίσης λεπτομέρειες για το επαγγελματικό παρελθόν του με τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού λέγοντας ότι «εγώ με τον Φλαμπουράρη και τον Μάρδα έχω μεγάλη φιλία. Με τον Αλέκο και τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα δούλεψα μαζί. Όταν πρωτοβγήκα από το πολυτεχνείο. έπρεπε να δουλέψω σε μια κατασκευαστικά. Και δούλευα στο πατέρα του Τσίπρα. Συνεργαζόμουν με τον πατέρα του όταν ο Αλέξης γεννιόταν». «Χωρίσαμε όταν ο πατέρας του Τσίπρα μου ζήτησε να πάω στην Άρτα για κάποιο δημόσιο έργο» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος, τέλος, στο θέμα με τους ξένους καναλάρχες που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια αποκάλυψε ότι «οι καλανάρχες που θέλουν ελληνική συχνότητα είναι δύο και μάλιστα Τούρκοι» και σημείωσε ότι η ένσταση του έγκειται στο ότι αφορά την πληροφόρηση. «Πώς θα μαθαίνει η Θράκη τα νέα;» αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης. «Αν τυχόν πάρει Τούρκος συχνότητα και κλείσει το Μακεδονία θα κάνω συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Κλείσιμο

«Αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση πλησιάζει το Grexit» προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και υπενθύμισε τον διάλογο που είχε με τον Γερμανό πρεσβευτή. «Με ρώτησε ο Γερμανός πρεσβευτής και μου είπε οτι "ξέρω ότι αγαπάτε το ευρώ, αν κινδυνεύσει η χώρα σας, γιατί μην νομίζετε ότι έχετε ξεπεράσει τον κίνδυνο, τι θα κάνετε;" και εγώ απάντησα ότι "δεν είναι τιμητικό για μένα να συμπληρώνω εγώ τους βουλευτές του Τσίπρα ως τσόντα όπως ο Καμμένος"». 

Εξήγγειλε, τέλος, ότι το επόμενο διάστημα θα σκληρύνει τη στάση του. «Τώρα αρχίζει ο Λεβέντης. Το δεύτερο τρίμηνο θα ειναι θανατηφόρο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης