Η πρώην του Μπογδάνου φίλησε γυναίκα για να γιορτάσει το σύμφωνο συμβίωσης

Η πρώην του Μπογδάνου φίλησε γυναίκα για να γιορτάσει το σύμφωνο συμβίωσης

Η πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και γνωστή δημοσιογράφος, Τζίνα Μοσχολιού, εξέφρασε τη χαρά της για την υπερψήφιση της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που τη δείχνει να ανταλλάσει ένα φιλί -στο στόμα- με μία γυναίκα

Η πρώην του Μπογδάνου φίλησε γυναίκα για να γιορτάσει το σύμφωνο συμβίωσης
«Το περάσαμε το σύμφωνο!», έγραψε η δημοσιογράφος, Τζίνα Μοσχολιού και πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την υπερψήφιση της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, από Ολομέλεια της Βουλής.

Θέλοντας να εκφράσει τη χαρά της, ανεβάσε μία φωτογραφία που τη δείχνει να ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα, με μία γυναίκα. «Α ναι εσύ είσαι καλέ!», της έγραψε ένας διαδικτυακός φίλος με την Τζίνα Μοσχολιού να απαντά:
«Εγώ! Εγώ!». Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί παλαιότερα, για λογαριασμό της εφημερίδας Lifo, στο πλαίσιο του project «Kiss Me, Kiss me», που ήθελε δώσει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας. Θυμίζουμε, ότι η Τζίνα Μοσχολιού είχε ποζάρει ολόγυμνη για τη στήλη της εφημερίδας, Naked City για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης